MANDALA FIINTEI. Drumul catre perceptia constienta (Richard Moss)

MANDALA FIINTEI. Drumul catre perceptia constienta (Richard Moss)
Anul publicării: 2009
Categoria: Ezoteric
Preț: 53,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Doctorul Richard Moss este un om care a trait Revelatia. Este un om care a experimentat starea de constiinta suprema a fiintei omenesti in care aceasta traieste deplin. Este acea stare de constiinta despre care vorbesc misticii si care, odata traita, ne schimba pentru totdeauna. Richard Moss si-a dedicat viata unei misiuni enorme: aceea de a-i invata si pe altii cum sa traiasca la cel mai inalt nivel energetic posibil pentru o fiinta omeneasca.

Aceasta vitalitate radicala cum o numeste el, inseamna trairea la maximum a unei vieti pline de autenticitate, de energie debordanta si mai ales de bucurie.

Mandala fiintei este una dintre cele mai cunoscute carti ale doctorului Richard Moss si cuprinde o cale practica foarte eficienta prin care se poate accesa aceasta stare de vitalitate radicala ce caracterizeaza o fiinta umana trezita la adevarata sa constiinta. Cheia acestei practici este ancorarea in momentul prezent.

Calatoria pe care ne-o propune Richard Moss este o calatorie spre libertate a propriei noastre Fiinte. Este o calatorie care presupune descatusarea Fiintei din lanturile propriilor temeri, ale sentimentelor auto-limitatoare, o calatorie in cursul careia intervin intelegeri profunde, vindecari spontane si creativitatea debordanta ce insoteste intotdeauna expansiunea constiintei.

Doctorul Richard Moss este unul dintre cei mai respectati autori si invatatori in domeniul transformarii interioare si al trairii constiente. De peste 30 de ani el insoteste mii de oameni, prin intermediul cartilor si cursurilor sale, pe drumul catre intelepciunea si puterea adevaratului nostru Sine.Anul aparitiei: 2009
Nr. pagini: 352

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1057 sec