Ghidul Finantarilor Europene de la idee la proiect (Contine 2 carti si 5 CD-uri)

Ghidul Finantarilor Europene de la idee la proiect (Contine 2 carti si 5 CD-uri)
Editura:
Anul publicării: 2012
Preț: 240,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Colectia ,,Ghidul Finantarilor Europene de la idee la proiect" este formata din 2 carti si 5 Cd-uri.

1. Cartea - Ghidul Finantarilor Europene de la idee la proiect.

Ghidul finantarilor europene se adreseaza tuturor acelora care vor sa afle detalii despre fondurile europene care sunt gestionate fie de institutii din Romania, fie de Comisia Europeana. Ghidul demonstreaza ca proiectele din foarte multe domenii isi pot gasi o sursa de finantare, insa informatiile de aici reprezinta doar primul pas. Este nevoie apoi de o analiza aprofundata a conditiilor specifice fiecarui program si de realizarea proiectului intr-un mod care sa raspunda cerintelor si exigentelor finantatorului.


Format: Suport hartie de calitate superioara cu finisare lucioasa
Autori: Aida Catana, Larisa Ofiteru
Numar pagini: 288 pagini

2. Cartea - Glosarul Fondurilor Europene pe intelesul tuturor.

"Glosarul fondurilor europene pe intelesul tuturor" cuprinde o selectie a celor mai relevanti termeni utilizati in domeniul fondurilor europene care se regasesc in prezenta colectie de audiobook-uri. Avem incredere ca prezentul glosar si colectia, in ansamblul ei, reprezinta un instrument de informare util pentru cei interesati de acest domeniu, deopotriva sensibil, important si actual. Glosarul a fost elaborat de doamnele Cezarina Falan si Violeta Stefanescu, experti juristi cu vasta experienta in accesarea fondurilor europene si implementarea proiectelor ce beneficiaza de cofinantare europeana, precum si coautoare a numeroase lucrari de specialitate in acest domeniu. Coordonatoarea intregii colectii care include si acest glosar este doamna Aida Catana, trainer si consultant in domeniul accesarii si utilizarii fondurilor europene si al managementului de proiect.


Autori: Aida Catana, Cezarina Falan, Violeta Stefanescu
Format: Suport hartie de calitate superioara cu finisare lucioasa
Numar pagini: 70 pagini

3. Audiobook  - Politici si finantari europene.

Primul audiobook intitulat“ Politici si finantari europene” contine prezentarea asa - numitei povesti a principalelor politici si fonduri alocate pentru indeplinirea obiectivelor acestora. Drumul de la idee la proiect este prezentat in a doua parte, astfel incat fiecare ascultator sa aiba la indemana un exemplu de abordare care sa poata fi utilizat in contextul in care acesta este interest de accesarea fondurilor europene. Autoarea face referire la cele mai utilizate concepte, precum si sistemul institutional implicat in managementul si controlul fondurilor europene in Romania.


Autori: Aida Catana
Numar RNF: 12038 / 09.02.2012
Format: Format electronic - CD

4. Audiobook - Finantari europene pentru mediu si dezvoltare regionala.

Al doilea audiobook“ Finantari europene pentru mediu si dezvoltare regionala” contine prezentarea Programului Operational Sectorial Mediu ( POS Mediu)si a Programului Operational Regional (PO REGIO).Se pune accentul pe prezentarea obiectivului general, a obiectivelor specifice si a axelor prioritare. In plus autorii si-au concentrat atentia asupra rolului pe care companiile private il pot avea ca si contractori ai serviciilor si lucrarilor finantate din fonduri europene


Autori: Victoria Hodina, Petre Paduraru
Numar RNF: 12038 / 09.02.2012
Format: Format electronic - CD

5. Audiobook - Finantari europene pentru companii private si aspecte importante in domeniul ajutorului de stat.

In al treilea audiobook“Finantari europene pentru companii private si aspecte importante in domeniul ajutorului de stat” este prezentat Programul Operational“Cresterea Competitivitatii Economice”. Acest audiobook descrie obiectivele, axele prioritare, domeniile majore de interventie si totodata sumele minime si maxime ce pot fi accesate. Asa cum arata si titlul, companiile private sunt principalii beneficiari eligibili ai acestui program. Ultima parte a acestui CD audio se axeaza pe modul in care fondurile europene sunt acordate fara a incalca reglementarile ajutorului de stat.

Autori: Carmen Boteanu, Violeta Stefanescu
Numar RNF: 12038 / 09.02.2012
Format: Format electronic - CD

6. Audiobook numit - Finantari europene pentru resurse umane, dezvoltarea capacitatii administrative si rolul achizitiilor publice in realizarea proiectelor cu finantare europeana.

Al patrulea audiobook numit”Finantari europene pentru resurse umane, dezvoltarea capacitatii administrative si rolul achizitiilor publice in realizarea proiectelor cu finantare europeana” contine prezentarea Programului Operational Sectorial” Dezvoltarea resurselor umane” (POS DRU) si a Programului Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative (PO DCA). Acest audiobook contine descrierea obiectivelor si axelor prioritare, subliniind pentru fiecare, categoriile de beneficiari eligibili, grupurile tinta si sumele alocate. De asemenea se pune accentul si pe problematica achizitiilor publice. In final au fost facute o serie de recomandari menite sa ajute potentialii beneficiari sa evite problemele ce pot aparea in implementarea proiectelor. Cunoasterea acestor aspecte este necesara inca din faza de realizare a cererii de finantare.


Autori: Catalina Soare, Cezarina-Rozalia Falan, Amalia Angheluta
Numar RNF: 12038 / 09.02.2012
Format: Format electronic - CD

7. Audiobook numit - Audit si puncte nevralgice in accesarea fondurilor europene.

Al cincilea audiobook numit” Audit si puncte nevralgice in accesarea fondurilor europene” descrie rolul pe care auditul il poate avea in utilizarea fondurilor europene. Autorii acestui audiobook aduc in prin plan rolul pe care auditul in general cat si auditul intern il au in buna gestionare a fondurilor publice. De asemenea, este subliniat inca o data rolul pe care respectarea procedurilor de achizitii publice il are in aplicarea de sanctiuni si corectii in urma auditului operational, realizat pentru proictele cu finantare europeana. Acest audiobook ofera ascultatorilor exemple, spete, din alte state care au acces de multi ani la aceste fonduri europene si pune accentul pe punctele nevralgice si aspectele ce pot duce la aparitia unor litigii.

Autori: George Mares, Mihail George Pitulice, Violeta Stefanescu
Numar RNF: 12038 / 09.02.2012
Format: Format electronic - CD

Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.2058 sec