Gramatica limbii olandeze contemporane cu exemple practice

Gramatica limbii olandeze contemporane cu exemple practice
-20%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Gramatica
Preț: 26,32 lei
32,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Noua gramatica a limbii olandeze contemporane prezinta toate fenomenele gramaticale importante intr-un format grafic atragator si usor de folosit. Am redus termenii de specialitate si am folosit exemple numeroase, pentru a va veni in ajutor. Cartea contine, de asemenea, informatii despre modul de formare a cuvintelor si lista verbelor neregulate

Desi limba olandeza este pentru noi o limba aproape exotica, multi oameni isi iau inima-n dinti si se apuca sa o invete. Pentru ei si nu numai, avem noua gramatica a limbii olandeze contemporane.

Scopul ei este de a prezenta fenomenele gramaticale obisnuite fara a folosi termeni de specialitate care i-ar putea descuraja pe cei care isi doresc sa invete aceasta limba.  Cartea cuprinde toate fenomenele gramaticale obisnuite intr-un format grafic usor de folosit. Fenomenele gramaticale sunt explicate simplu, folosindu-se reguli clar formulate, completate de tabele usor de urmarit si de numeroase exemple practice traduse in limba romana.

In elaborarea acestei publicatii am pornit de la ghidurile si gramaticile contemporane pe langa care am adaugat experienta noastra in predarea limbilor straine. De aceea, am completat explicatiile si exemplele cu o serie de note si specificatii practice menite sa ajute studentul sa inteleaga si, mai ales, sa utilizeze corect regulile gramaticale invatate. Am pus accentul pe fenomenele importante pentru exprimarea curenta si pe aspectele care difera de gramatica limbii romane. Cartea cuprinde informatii despre formarea cuvintelor, listele prefixelor si sufixelor cu ajutorul carora toti cei interesati isi pot extinde vocabularul. In publicatie am inclus si lista verbelor neregulate. Veti gasi aici si un capitol dedicat diferentelor dintre olandeza vorbita in Olanda, Belgia si Surinam.

Suntem convinsi ca gramatica noastra va fi apreciata de profesori, de studenti si in general de toti cei care se intalnesc cu limba olandeza in practica si care vor sa aiba intotdeauna la indemana informatiile importante despre gramatica acestei limbi, intr-un format usor de folosit.

Cuprinde:


    Descrierea fenomenelor gramaticale actuale
    Explicatii clare si succinte
    Numeroase exemple practice
    Note, exceptii, curiozitati
    Lista verbelor neregulate
    Trimiteri la alte referinte
    Index detaliat

Anul aparitiei: 2015
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1330 sec