Hotararile C.E.D.O. pronuntate in cauzele impotriva Romaniei (1998-2002)

Hotararile C.E.D.O. pronuntate in cauzele impotriva Romaniei (1998-2002)
-20%
ISBN: 973-655-258-6
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 240
Categoria: Carti diverse
Preț: 16,57 lei
20,71 lei (-19,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Hotararile C.E.D.O. pronuntate in cauzele impotriva Romaniei (1998-2002)

Prezentare:

Lucrarea contine un numar de 35 de hotarari pronuntate de Curtea Europeana a Drepturilor Omului in cauzele impotriva Romaniei, ordonate cronologic, pana la data de 31 decembrie 2002.
Ea se adreseaza atat teoreticienilor, cat si practicienilor dreptului, dar in aceeasi masura poate raspunde multor "semne de intrebare" ale studentilor facultatilor cu profil juridic si nu numai.
De asemenea, cartea deschide si tuturor celor interesati calea spre cunoasterea solutiilor instantei europene in cauzele privind Romania.
Astfel, se poate afirma ca lucrarea s-ar putea bucura de un real succes in mediile universitare (cadre didactice si studenti), ar fi indicata si cabinetelor de avocatura si bineinteles si instantelor judecatoresti.
Este probabil singura carte pe piata, care sa abordeze un subiect similar.
Cartea este bine fundamentata, hotararile cuprind toate elementele necesare cunoasterii situatiei de fapt si de drept. Hotararile sunt traduse din limba franceza, ca una din limbile oficiale de redactare ale instantei europene, acestea devenind o sursa de informare nealterata, asigurandu-se conformitatea traducerii cu cele statuate de Curtea de la Strasburg, de aceea nu s-a intervenit nici asupra sensului si literei textului si nici nu s-a operat vreo modificare in ansamblul fiecarei hotarari.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1014 sec