Libertatea de exprimare in jurisprudenta C.E.D.O. 1999-2002

Libertatea de exprimare in jurisprudenta C.E.D.O. 1999-2002
-20%
Preț: 14,82 lei
18,53 lei (-20,02%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
ISBN: 973-655-268-3
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 160

DESCRIERE

Libertatea de exprimare in jurisprudenta C.E.D.O. 1999-2002

Prezentare:

Lucrarea ofera o selectie a celor mai recente solutii ale Curtii Europene a Drepturilor Omului pe taramul art. 10 ("Libertatea de exprimare") din Conventia europeana a drepturilor omului, traduse in limba romana.
De asemenea, ca urmare a legaturii intime dintre libertatea de exprimare si alte drepturi ale omului au fost retinute si cateva hotarari prin care acest drept este analizat in corelare cu art. 6 Dreptul la un proces echitabil, art. 8 ("Dreptul la respectarea vietii private si familiale"), art. 9 ("Libertatea de gandire, de constiinta si de religie") si art. 11 ("Libertatea de reuniune si de asociere") din Conventia europeana.
Culegerea se adreseaza in special studentilor si cursantilor invatamantului postuniversitar juridic, dar si teoreticienilor si practicienilor dreptului, precum si ziaristilor, membrilor O.N.G.-urilor in domeniul drepturilor omului si tuturor celor interesati de exercitarea libertatii de exprimare.
Recomandam distributia ei in librariile facultatilor de drept din intreaga tara.

REVIEW-URI

Rating general
5 (1 review)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
Culegerea trebuie sa se adreseze in special practicienilor dreptului. Ar fi binevenit un raport de evaluare, anual, calificativ, pentru unii dintre practicienii dreptului. Cele cinci drepturi fundamentale continute in lucrare nu pot fi gandite decat in sensul lor de interferenta intre toti cei carora li se adreseaza. Jurisprudenta C.E.D.O. este o culegere a liberatii de exprimare .
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.