Hotariri ale Curtii Europene a Drepturilor Omului (vol. III)

Hotariri ale Curtii Europene a Drepturilor Omului (vol. III)
-18%
Preț: 22,14 lei
27,00 lei (-18%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-681-220-0
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 280
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Cuprins: Almeida Garrett, Mascarenhas Falc si altii versus Portugalia - Amann versus Elvetia - Caballero versus Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord - Comingersoll S.A. versus Portugalia- Intelegerea amiabila in cazul Danemarca versus Turcia - Frylender versus Franta - Ilhan versus Turcia - Jecius versus Lituania - Kudla versus Polonia - Labita versus Italia - Mitropolia Basarabiei si altii versus Moldova - Decizii de admisibilitate ale Curtii Europene a Drepturilor Omului - Conventia pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale,modificata prin Protocolul nr. 11 (Legea nr. 79/1995) - Legea nr. 33 din 25 februarie 1999 privind ratificarea Acordului european privind persoanele participante la proceduri in fata Curtii Europene a Drepturilor Omului, adoptat la Strasbourg la 5 martie 1996

Descriere:
Selectarea hotaririlor cuprinse in acest volum s-a facut pe baza importantei chestiunilor decise de Curte in raport cu legislatia romana si cu practica judiciara nationala. Au fost alese acele hotariri care, prin argumentatie si decizie, au formulat principii de drept si au constituit puncte de referinta in insasi evolutia jurisprudentei europene, precum si cele care au explicat si interpretat textul Conventiei europene pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale. Cartea se adreseaza judecatorilor, procurorilor, avocatilor, consilierilor juridici, organelor de politie si de cercetare penala, cadrelor didactice din invatamintul juridic, studentilor de la Drept, oamenilor politici si jurnalistilor.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.