Îmbunătăţirea continuă şi managementul variaţiilor pentru creşterea performanţei

Îmbunătăţirea continuă şi managementul variaţiilor pentru creşterea performanţei
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 228
Format: 16,5 x 23,5 cm
Categoria: Cursuri
Preț: 39,30 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Îmbunătăţirea continuă şi managementul variaţiilor pentru creşterea performanţei.

artea se adresează în principal managerilor, conducătorilor de organizaţii şi nu în ultimul rând conducătorilor de afaceri, dar este utilă tuturor.
Cartea se adresează începătorilor, nu experţilor în îmbunătăţirea continuă. Se adresează şi managerilor, care trebuie să înţeleagă despre ce este vorba, în dorinţa de a fi atraşi către această cale pentru reuşită.
Această lucrare a apărut în intenţia de a prezenta şi altora experienţa unei organizaţii care, având cultură pentru calitate, şi-a pus problema de a ţine pasul cu cei mari din domeniul ei de activitate.

Toate metodologiile moderne în domeniul calităţii, teoretizate, documentate şi apoi aplicate pe scară largă, nu au fost concepute în laboratoare. Ele au pornit de la aplicaţii practice care au beneficiat de minţi novatoare, de susţinerea unor manageri deosebiţi, capabili să-şi asume riscuri dedicate progresului.
Cartea reflectă abordarea unor practicanţi, de aceea este foarte utilă celor care „luptă în linia întâi”. Nu puţine au fost situaţiile în care proiecte frumoase pe hârtie au eşuat în practică. Această lucrare încearcă evitarea unor astfel de situaţii.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0965 sec