Incredibilele tehnologii ale noii ordini mondiale (UFO - TESLA - ZONA 51)

Incredibilele tehnologii ale noii ordini mondiale (UFO - TESLA - ZONA 51)
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Stiati ca...
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Am lecturat de mai multe ori ,,Incredibilele tehnologii ale noii ordini mondiale" comparandu-i cu atentie continutul cu alte surse documentare, unele chiar clasificate, ce se refereau la acelasi tip de informatii incercand sa fac o analiza pertinenta si obiectiva a continutului sau.
Lovitura de gratie am primit-o insa prin continutul unuia din recentele discursuri ale presedintelui SUA, Barack Obama, la intalnirea cu reprezentanti ai marilor finante, corporatiilor transnationale si agentiilor secrete, discurs in care a cerut explicit sa se dea liber pe piata noilor tehnologii aflate de ani buni in seifui, puse la secret, deoarece continuarea politicii de embargo si ascundere a acestor descoperiri este contraproductiva pentru dezvoltarea civilizatiei umane.
Cartea de fata se prezinta ca o vitrina abundenta in realizari stiintifice si tehnologice pe care le vom putea folosi in curand. Dar totul in masura stratificarii capacitatii de acces a fiecaruia dintre noi, cuantificata de... Controlorii lumii!

Dr. Emil Strainu

Anul aparitiei: 2011
Coperti cartonate
Nr.pagini: 239
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1024 sec