Indrumar crestin pentru vremurile de azi - Volumul 2. Convorbiri cu Parintele Ambrozie

Indrumar crestin pentru vremurile de azi - Volumul 2. Convorbiri cu Parintele Ambrozie
-10%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Curs
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Parintele Ambrozie Iurasov, cunoscut inca de pe vremea comunistilor ca un duhovnic cu cercare, a infiintat in anii‘90 la Ivanovo, pe langa Catedrala„Intrarii Maicii Domnului in Biserica”, o obste de maici. Ca duhovnic, pune un accent deosebit pe spovedanie, pe legatura sincera si stransa cu fiii duhovnicesti, pe indeplinirea poruncilor evanghelice, neacceptand atitudinea„calduta” fata de mantuire a crestinilor de azi. Predicator talentat, este invitat in cadrul multor emisiuni crestine radiofonice si televizate; se remarca printr-o bogata activitate publicistica pe teme apologetice, catehetice si omiletice. Este bine cunoscut in mediul bisericesc rus, putand fi numit un„Parinte Cleopa” al Rusiei de astazi.
Lucrarea de fata selecteaza o serie de raspunsuri oferite de parintele Ambrozie in cadrul unor convorbiri catehetice din biserica sa si ascultatorilor postului ortodox de radio„Radonej”.
Nadajduim ca raspunsurile publicate in aceasta carte ii vor ajuta pe multi sa inteleaga deloc usoarele probleme legate de facerea lumii, mantuire si relatiile cu cei apropiati.


Format 13x20 cm
400 pagini

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1168 sec