Indrumar de spovedanie
5,40 lei
6,00 lei (-10%)

Indrumar de spovedanie

Indrumar de spovedanie
-10%
Editura:
Categoria: Religie
Preț: 5,40 lei
6,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Traducere din limba rusa de Xenia Tanasescu‑Vlas

Parintele Ambrozie Iurasov, cunoscut inca de pe vremea comunistilor ca un duhovnic cu experienta, a infiintat in anii’90 la Ivanovo, pe langa Catedrala Intrarea Maicii Domnului in Biserica, o obste de maici.
Ca duhovnic, pune un accent deosebit pe spovedanie, pe legatura sincera si stransa cu fiii duhovnicesti, pe indeplinirea poruncilor evanghelice, neacceptand atitudinea„calduta” fata de mantuire a crestinilor de azi.
Predicator talentat, este invitat in cadrul unor emisiuni crestine radiofonice si televizate; se remarca printr-o bogata activitate publicistica pe teme apologetice, catehetice si omiletice.
Este binecunoscut in mediul bisericesc rus, putand fi numit un„Parinte Cleopa” al Rusiei de astazi.
Prin scrierea de fata, parintele Ambrozie pune la dispozitia cititorului indrumari simple si precise pentru o cat mai deplina vindecare si curatire sufleteasca prin Sfanta Taina a Spovedaniei: recunoasterea bolilor sufletesti ce ne macina, deschiderea fata de duhovnic si infrangerea falsei rusini sunt tratate limpede, practic, pe intelesul tuturor. O carte de capatai despre unul din temeiurile esentiale ale vietii duhovnicesti: impacarea cu Dumnezeu prin marturisirea pacatelor.

Nr. de pagini : 120
Anul aparitiei : 2008

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1403 sec