Informatica si Tic, manual pentru clasa a V-a - Contine si editia digitala

Informatica si Tic, manual pentru clasa a V-a - Contine si editia digitala
-23%
Preț: 17,33 lei
22,50 lei (-22,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 6 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Altele

DESCRIERE

Manualul de informatica si TIC pe care vi-I propunem se recomanda singur prin calitatea si claritatea cu care sunt reprezentate continuturile, adecvate varstei si nivelului de intelegere al elevilor din ciclul gimnazial.

Experienta didactica a autorilor a fost un punct forte in realizarea acestui manual care este nu doar accesibil, dar si atractiv pentru cititori.

Autorii manualului de INFORMATICA PENTRU CLASA A V-A

Profesori de informatica cu activitate indelungata la catedra, autorii manualului de informatica si TIC al Editurii Corint va propun un manual de exceptie, un manual care se adreseaza in primul rand elevului:

CARMEN POPESCU, absolventa a facultatii de Matematica si Informatica a Universitatii Lucian Blaga din Sibiu si a unui masterat in domeniul informaticii, autorul mai multor manuale si culegeri de informatica, instructor Oracle Academy, membru al Comisiei Centrale a Olimpiadelor Nationale de Informatica si al Comisiei Nationale de Informatica, formator in cadrul cursurilor de perfectionare a profesorilor, initiatoarea proiectului LegoFun, programarea roboteilor LEGO.


DIANA NICOLETA CHIRILA, absolventa a facultatii de Matematica si Informatica
din cadrul Universitatii Lucian Blaga din Sibiu si a unor cursuri de formare Oracle Academy, ECDL, membru in Comisia Centrala a Olimpiadei Nationale de Tehnologia Informatiei, initiatoarea Concursului National „Dual PC".

MARIA NITA si ADRIAN NITA, absolventi ai Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti si ai unui master in domeniul informaticii, autorii mai multor lucrari de specialitate, instructori in cadrul Academiei CISCO si a Academiei Microsoft, membri in Comisia Nationala de TIC, formatori in cadrul cursurilor de perfectionare a profesorilor, membri in juriul a numeroase concursuri nationale si internationale de profil, au obtinut titlul de „Microsoft Innovative Educator Expert" in domeniul educatiei.Autori: Carmen Popescu, Diana Nicoleta Chirila, Maria Nita, Adrian Nita

Anul aparitiei: 2017

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.089 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.