Tehnologia Informatiei si a Comunicatiior - Aplicatii de laborator. Editie revizuita si adaugita, Septembrie 2014

Tehnologia Informatiei si a Comunicatiior - Aplicatii de laborator. Editie revizuita si adaugita, Septembrie 2014
-10%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Generalitati
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Tehnologia Informatiei si a Comunicatiior - Aplicatii de laborator de Carmen Popescu. Culegerea este structurata in sapte capitole si contine peste o suta de fise de laborator precum si 125 de intrebari grila pentru verificarea cunostintelor acumulate. Culegerea este gandita pentru Windows Vista si Office 2007, dar poate la fel de bine sa fie folosita si de utilizatorii altor versiuni.

Continutul culegerii acopera programa pentru disciplina Tehnologia Informatiei si a Comunicatiilor pentru clasele de liceu, indiferent de profil, dar poate fi foarte utila si elevilor de gimnaziu care studiaza informatica, studentilor, si oricarei persoane care vrea sa faca din calculator un instrument cu adevarat util.

De asemenea, se poate dovedi un sprijin real in pregatirea pentru proba de evaluare a competentelor digitale din cadrul examenului de bacalaureat, a examenului de atestat profesional la informatica si a examenelor de certificare ECDL.

Culegerea de fata vine in ajutorul vostru si va propune o colectie de aplicatii, cu grade diferite de dificultate, care va pune in situatii foarte variate de invatare. Caracterul practic, cu aplicabilitate in viata de zi cu zi, fac cu atat mai atractive aceste aplicatii.

Autor(i): Carmen Popescu, Mihaela Paltineanu
Format:      16,5 x 23,5
Nr. pagini:     208

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0923 sec