Interpretarea gesturilor. Cum sa descifrezi limbajul trupului

Interpretarea gesturilor. Cum sa descifrezi limbajul trupului
-28%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse
Preț: 14,33 lei
19,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Interpretarea gesturilor de Joseph Messinger. Joseph Messinger, scriitor si psiholog belgian, stabilit de multi ani in Franta, este specializat in decriptarea limbajului non-verbal, hipnoterapie si psihometrie. A publicat peste douazeci de lucrari de succes, dedicate atat gramaticii gestuale, cat si limbajului verbal, printre care amintim bestsellerul Ces gestes qui vous trahissent.
Scrisa, asadar, de un renumit expert in psihologie gestuala, Interpretarea gesturilor este o lucrare indispensabila pentru toti cei care vor sa-si cunoasca mai bine prietenii, partenerul de viata sau colegii, pentru a reusi sa interactioneze mai usor cu acestia.
Cum va incrucisati bratele? Dar degetele? La ce ureche duceti telefonul? Sunt de ajuns trei gesturi banale, trei„stereotipuri gestuale invariabile”, dupa cum le numeste autorul, pentru a identifica profilul psihogestual caruia ii apartine interlocutorul dumneavoastra. Creativ, Senzitiv, Narcisic, Cartezian, Challenger, Relational, Idealist sau Tribal, iata cele opt grupuri care isi disputa suprematia! O informatie care va permite sa va adaptati comunicarea verbala la personalitatea celuilalt. Sa seduci sau sa convingi sunt actiuni care vor trece de aici inainte prin filtrul dimensiunii gestuale a unui nou mod de comunicare.
Gestul exprima, iar subconstientul imprima. Altfel spus, gesturile repetitive ale interlocutorului nu scapa niciodata inconstientului nostru.
Fie ca este vorba despre un interviu pentru angajare, de o faza de adaptare la un nou colectiv, de o iesire cu prietenii, de un conflict in familie, de o intalnire de afaceri sau de o agresiune psihica a carei victima puteti fi, orice situatie de confruntare cu alti indivizi trebuie gestionata in functie de compatibilitatea emotionala interindividuala, pentru a trasa limitele in raport cu celalalt si a sti cum sa procedati ca sa nu-i raniti sentimentele, sa nu-l enervati etc. Orice interactiune cu ceilalti inseamna o competitie din care veti iesi invingator daca, de la inceput, veti pune in practica decriptarea celor trei stereotipuri generice.Numar pagini: 272
Anul aparitiei :2010
Vezi și alte cărți: Gesturilor

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1753 sec