Interpretarea rapida a EKG-urilor - Editia a sasea

Interpretarea rapida a EKG-urilor - Editia a sasea
-8%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Cardiologie
Preț: 81,14 lei
88,20 lei (-8%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Devenita deja clasica, lucrarea este cel mai popular si cel mai citat manual de EKG. Timp de peste 37 de ani, a ramas best seller-ul mondial din acest domeniu, aparand in 46 de limbi. In prezent lucrarea este cea mai la zi dintre toate, pentru ca este actualizata la fiecare retiparire. Bogat ilustrata color, cartea asigura intelegerea rapida prin formatul simplificat si interactiv al expunerii. Fiecare capitol poate fi parcurs si asimilat in intregime intr-o singura si scurta sedinta de studiu. Pe parcursul invatarii modului in care se interpreteaza EKG-urile, cititorul dobandeste intelegerea mai profunda a fiziologiei cordului. Intrucat autorul pune accentul pe intelegere si nu pe memorare, se obtin rapid cunostinte practice de EKG, utile toata viata.
Cuprins: Principii de baza. Cum se inregistreaza EKG. Sistemul nervos autonom. Rata. Ritmul, partea I: aritmiile focale. Ritmul, partea II: blocurile. Axul. Hipertrofia. Infarctul (include Hemiblocurile). Diverse.
Adresabilitate: Studenti si absolventi ai facultatilor de medicina si farmacie, rezidenti, medici cardiologi, internisti, generalisti, de toate specialitatile.

Ilustratii si poze color
Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 368

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0943 sec