Interpretarea rapida a EKG-urilor. Metodologia clasica, sistematica a doctorului Dubin

Interpretarea rapida a EKG-urilor. Metodologia clasica, sistematica a doctorului Dubin
-8%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 368
Format: 16/70x100
Categoria: Medicina
Preț: 82,25 lei
89,40 lei (-8%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Interpretarea rapida a EKG-urilor. Metodologia clasica, sistematica a doctorului Dubin - Dale Dubin.

Devenita deja clasica, lucrarea este cel mai popular si cel mai citat manual de EKG. Timp de peste 37 de ani, a ramas best seller-ul mondial din acest domeniu, aparând in 46 de limbi. In prezent lucrarea este cea mai la zi dintre toate, pentru ca este actualizata la fiecare retiparire. Bogat ilustrata color, cartea asigura intelegerea rapida prin formatul simplificat si interactiv al expunerii. Fiecare capitol poate fi parcurs si asimilat in intregime intr-o singura si scurta sedinta de studiu. Pe parcursul invatarii modului in care se interpreteaza EKG-urile, cititorul dobândeste intelegerea mai profunda a fiziologiei cordului. Intrucât autorul pune accentul pe intelegere si nu pe memorare, se obtin rapid cunostinte practice de EKG, utile toata viata.

Cuprins: Principii de baza. Cum se inregistreaza EKG. Sistemul nervos autonom. Rata. Ritmul, partea I: aritmiile focale. Ritmul, partea II: blocurile. Axul. Hipertrofia. Infarctul (include Hemiblocurile). Diverse.

Adresabilitate: Studenti si absolventi ai facultatilor de medicina si farmacie, rezidenti, medici cardiologi, internisti, generalisti, de toate specialitatile.

Ilustratii si poze color
Anul aparitiei: 2010
Nr.pagini: 368

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1674 sec