Intrebari si raspunsuri despre moarte si a muri

Intrebari si raspunsuri despre moarte si a muri
Anul publicării: 2010
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Intrebari si raspunsuri despre moarte si a muri de Elisabeth Kubler Ross. Interesul starnit de cartile doctorului Elisabeth Kubler Ross a fost urias. Milioane de oameni de oameni din Statele Unite si din intreaga lume au gasit in ele raspunsuri la intrebarile nerostite despe moarte, pe care cu totii le purtam in secret in adancurile noastre.
Cine nu a fost pus fata in fata cu suferinta pierderii cuiva iubit? Cati dintre noi nu au fost pusi in situatia teribila de a privi in ochi un drag de-al nostru pe cale de a pleca, de a nu sti ce sa spui, ce sa faci, fata in fata de fapt cu propria frica de moarte, cu propriile umbre care acopera acest subiect, tocmai atunci cand celalalt avea cea mai mare nevoie de deschidere, de comunicare, de iubire exprimata, de adevar?
Lucrarea doctorului Ross este extraordinara, caci a deschis portile sinceritatii si ale cunoasterii, a spulberat marele tabu care plana asupra mortii nu numai pentru noi, aceia care ne confruntam cu ea de cateva ori in viata noastra, dar si pentru ceilalti, care privesc moartea in fata zi de zi: medici si asistente, preoti si lucratori sociali, terapeuti si soferi de ambulanta si care, cu ochii acoperiti de acelasi val al fricii si al mostenirii culturale, nu puteau oferi prezenta si asistenta celor care se pregateau pentru marea trecere, iar ei personal treceau prin drama avandu-si originea in propriile spaime. Nimeni nu ne pregateste pentru asa ceva.
Despre moarte si a muri este una dintre Cartile Elena Francisc de mare succes, tocmai pentru ca vine ca raspuns la o mare nevoie a oamenilor de a scoate acest subiect de sub imperiul umbrei si al fricii. Intrebari si Raspunsuri, aceasta noua carte pe care o tineti in mana, este o suma a celor mai frecvente intrebari pe care oamenii le pun dupa lectura cartii dr. Ross si raspunsurile pe care aceasta le-a dat, si privesc mai ales relatia de insotire a celui care pleaca. Este o carte practica, destinata acelora care se confrunta cu o incercare dificila de acest gen, iar alaturi de celelalte carti din seria de autor reprezinta cu adevarat o contributie importanta la spulberarea mitului conventional al mortii si al valului de tacere care-l inconjoara.
Caci a spulbera frica de moarte inseamna de fapt a recupera adevarata calitate si bucurie a vietii. Asa cum in aceste vremuri de mari schimbari descoperim ca ceea ce suntem este mult mai mult decat am crezut, tot asa, nici moartea nu este tocmai ceea ce am fost invatati sa credem ca este. Aceasta descoperire ne poate schimba viata.


Anul aparitiei: 2010
Vezi și alte cărți: Intrebari, Raspunsuri

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1525 sec