Invatati Greaca Fara Profesor (Cristina Dafinoiu)

Invatati Greaca Fara Profesor (Cristina Dafinoiu)
-20%
Anul publicării: 2008
Categoria: Altele
Preț: 26,98 lei
33,72 lei (-19,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea de fata, prezentata sub forma de curs practic, este destinata tuturor celor care doresc sa invete o limba balcanica purtatoare a unei civilizatii uimitoare si care sunt interesati de descoperirea tainelor unei limbi nu tocmai usor de asimilat. Ne dorim ca lucrarea sa fie un bun instrument de invatare a limbii neogrecesti pentru toate categoriile de persoane care, din diferite motive, au nevoie de aceasta limba.
De asemenea, cursul poate fi folosit cu un real succes si in liceele si facultatile unde limba neogreaca este inclusa in planul de invatamant.
Cele treizeci si sase de lectii, exercitiile aferente, precum si problemele de gramatica discutate pe parcursul intregului curs si sintetizate in finalul acestuia, isi propun sa asigure insusirea unui numar important de cuvinte uzuale care sa asigure sustinerea unei conversatii in limba neogreaca.
Structural, fiecare lectie cuprinde trei unitati de continut: un text a carui dificultate creste progresiv, pe masura ce informatiile se acumuleaza, iar problemele de limba se complica; elemente de gramatica ce vin sa clarifice noile situatii de limba aparute in text si exercitii care sa ajute la fixarea noilor cunostinte dobandite.


Anul aparitiei: 2008
Format: 17X24 cm
Nr. pagini: 436

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1265 sec