Invatati limba Franceza Fara Profesor. Curs practic, cu cd audio - Editia a VI-a

Invatati limba Franceza Fara Profesor. Curs practic, cu cd audio - Editia a VI-a
-20%
Anul publicării: 2012
Pagini: 478 pagini + 1CD
Categoria: Franceza
Preț: 28,00 lei
35,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prezentul curs este conceput ca o metoda de invatare fara profesor si se adreseaza persoanelor care doresc sa invete limba franceza, dar si celor care vor sa-si aprofundeze cunostintele gramaticale sau lexical.

Parcurgerea cu rabdare si perseverenta a cursului va asigura dobandire) unor competente de comunicare orala, dar si scrisa.

Continutul este organiz at astfel:

- Notiuni de fonetica; reguli de pronuntie;
- 19 lectii;
- texte suplimentare;

Fiecare lectie debuteaza cu un text ce se constituie intr-un real suport
pentru notiunile de gramatica explicate ulterior.

Partea de gramatica contine notiunile de baza pentru a putea comunica intr-o limba franceza corecta si coerenta. Notiunile de detaliu pot fi aprofundate prin trimiterile catre Compendiul de Gramatica sau prin consultarea unor gramatici de specialitate. Problemele de gramatica sunt explicate relativ succint din punct de vedere teoretic, dar aceste explicatii sunt sustinute de exemple pertinente.

Elementele de vocabular si pronuntie. Aceasta sectiune cuprinde cuvinte sau expresii importante din text cu traducerea in limba romana. Termenii care, in opinia noastra, ar pune probleme de pronuntie sunt insotiti de transcrierea fonetica. Este imperios necesar ca studiul cursu lui sa fie acompaniat in permanenta de un dictionar bilingv francez- roman,
roman-francez.

Exercitiile vizeaza problemele de gramatica sau de lexic explicate anterior. Solutiile acestor exercitii se afla in finalul cursului.

Pentru cei care doresc sa aprofundeze studiul gramaticii limbii franceze, recomandam consultarea lucrarii “Verbele limbii franceze,,  aparuta in anul 2005 la Editura Steaua Nordului.

Nu in ultimul rand, si cu o importanta maxima, este CD-ul care insoteste cursul. Acesta contine partea de fonetica si pronuntie, careia trebuie sa i se acorde o importanta substantiala pentru a va putea obisnui cu transcrierea fonetica si cu regulile de pronuntie. De asemenea, toate textele-suport sunt cuprinse pe acest CD. Va recomandam ca,  intr-o prima etapa, sa cititi textul in gand, in paralel cu auditia lui. Apoi, ar fi ideal sa cititi singuri, cu voce tare, textul intreg. Puteti recurge si la lecturarea textului pe fragmente pentru a exersa mai eficient pronuntia. Indiferent de metoda pentru care optati, folosirea CD-ului este obligatorie.
 
Nu ne ramane decat sa va uram succes in parcursul dumneavoastra si sa speram ca aceasta lucrare se va dovedi eficienta. Asteptam observatiile dumneavoastra pe adresa editurii.

Anul aparitiei: 2012
Nr. pagini: 478

Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Franceza fara profesor steaua

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1149 sec