Invatati limba Spaniola Fara Profesor. Curs practic, cu cd audio - Editia a V-a

Invatati limba Spaniola Fara Profesor. Curs practic, cu cd audio - Editia a V-a
-20%
Anul publicării: 2011
Pagini: 430
Format: 16x24
Categoria: Fara profesor
Preț: 28,00 lei
35,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Volumul Invatati spaniola fara profesor reprezinta o cale accesibila si sigura catre limba spaniola. In alti termeni, se adreseaza persoanelor care doresc sa invete usor si sa comunice intr-un timp relativ scurt in aceasta limba.

Asadar, acest curs s-ar constitui intr-un real beneficiu pentru cei ce sunt interesati sa-si insuseasca pronuntia, gramatica si lexicul limbii spaniole. In acest sens sunt vizate urmatoarele obiective:

- dezvoltarea capacitatii de receptare a mesajului oral si scris;
- dezvoltarea capacitatii de exprimare orala si scrisa;
- dezvoltarea interesului pentru studiullimbii spaniole;
- dezvoltarea interesului pentru cultura si civilizatia Spaniei. Volumul se structureaza in cinci parti.

Prima parte cuprinde lectiile numerotate de la 1 la 22. Fiecare lectie debuteaza cu textul propriu-zis, urmat de un vocabular explicativ; apoi urmeaza sectiunea Gramatica unde sunt prezentate si explicate notiuni fundamentale, dar si chestiuni care pun probleme vorbitorilor nativi de limba spaniola. Sectiunea Exercitii propune aplicatii atat pentru partea de lexic, cat si pentru partea de gramatica. Fiecare lectie se finalizeaza cu o serie de proverbe importante in cultura spaniola, glume sau ghicitori. Acestea urmaresc sa confere un aspect placut activitatii de studiu.
A doua parte focalizeaza atentia asupra unor structuri conversationale utilizate in anumite situatii de comunicare. Mai simplu spus, parcurgerea cu atentie a acestui capitol va avea ca efect o exprimare usoara si corecta a intentiei de comunicare intr-un anumit context. Exersarea si fixarea notiunilor se realizeaza prin seturile de exercitii propuse.

A treia parte a cursului contine diverse texte literare si non-literare cu un grad mai mic sau mai mare de dificultate. Ele e c nstituie intr-un suport consistent al activitatii de invatare, in sensul ca toate problemele de lexic si gramatica prezentate in prima parte sunt exemplificate aici. Textele literare apartin unor autori consacrati ai literaturii spaniole si ele pot fi studiate si utilizate cu succes chiar si de lectori avizati. Ar fi interesant de remarcat faptul ca anumite texte sunt urmate de un glosar cu termeni necunoscuti, ale caror explicatii sunt in limba spaniola. Prin aceasta s-a urmarit eliminarea, intr-o oarecare masura, a tentatiei de a explica si traduce in limba romana si astfel accentul cade pe dezvoltarea capacitatii de a intelege pe deplin un mesaj scris in limba spaniola.

Partea a patra, Compendiu de gramatica, cuprinde un tablou de conjugare a verbelor utilizate in mod frecvent in limba spaniola, la toate modurile si timpurile. Acesta se constituie intr-un instrument de lucru util pentru rezolvarea exercitiilor de gramatica propuse in prima parte, dar si pentru o eventuala aprofundare a studiului limbii spaniole.
Dictionarul spaniol-roman / roman-spaniol de la sfarsitul Cursului este indispensabil atat pentru intelegerea lexicului, cat si pentru traducerea textelor din fiecare lectie sau a fragmentelor de traduceri din exercitii.

Volumul este insotit de un CD care este un suport auditiv allectiilor din prima parte si are ca obiectiv prioritar insusirea pronunti i corecte. Este indicat, intr-o prima faza, sa se asculte lectia pe CD, apoi auditia sa fie concomitenta cu lectura si intr-o ultima faza sa se citeasca textul cu voce tare.

Parcurgerea cu seriozitate si minutiozitate a acestui curs va garanteaza o insusire corecta a limbii spaniole. Este nevoie insa de perseverenta si de o permanenta preocupare pentru studiul din ce in ce mai aprofundat al acestei limbi.

Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 430

Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Spaniola fara profesor steaua

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1992 sec