Ioannis Zizioulas, Prelegeri de dogmatica crestina

Ioannis Zizioulas, Prelegeri de dogmatica crestina
-10%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Religie
Preț: 35,10 lei
39,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In aceasta aparitie– un punct de reper pentru teologia ortodoxa contemporana–, unul dintre cei mai eminenti teologi crestini contemporani, Mitropolitul Ioannis Zizioulas, ne ofera o abordare a invataturilor fundamentale ale teologiei crestine.
Mitropolitul Pergamului ne prezinta in mod exhaustiv doctrina crestina despre libertate ca rod al unei relatii autentice cu Dumnezeu. Genialitatea acestei carti consta in forta remarcabilei si rafinatei sale simplitati de a expune idei si argumentatii complexe, ilustrand maretia invataturii crestine si evidentiind semnificatiile libertatii umane.

"Teologia abordeaza viata, moartea si insasi esenta fiintei noastre, si ne arata cum dragostea si libertatea sunt temeiurile unice ale constituirii identitatii personale. Ce-l face pe om diferit de orice alta faptura? Pot fi oamenii cu adevarat liberi? Vor ei sa fie liberi? Pot ajunge oamenii la libertatea de a iubi?
Teologia este preocupata de viata insasi si de prelungirea in vesnicie a existentei umane, si, prin urmare, de mantuirea lumii. Biserica isi expune conceptia teologica nu doar spre a spori cunoasterea noastra despre Dumnezeu si lume, ci si ca sa putem dobandi viata fara de sfarsit." Mitropolitul Ioannis Zizioulas

Nr. de pagini : 312
Anul aparitiei : 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1579 sec