Ipoteci mobiliare. Volumul I (Preferinta fiscului. Jurisprudenta adnotata cu trimiteri la Noul Cod civil)

Ipoteci mobiliare. Volumul I (Preferinta fiscului. Jurisprudenta adnotata cu trimiteri la Noul Cod civil)
-10%
Anul publicării: 2012
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Acest prim volum al seriei de culegeri de jurisprudenta dedicate garantiilor reale (ipotecilor) mobiliare este focalizat pe tematica preferintei fiscului in concurs cu creditorii garantati. Cele 35 de decizii (din totalul de peste 230 de decizii al intregii serii) sunt insotite de un comentariu pragmatic asupra materiei, care porneste de la identificarea problemelor practice.

Am incercat astfel sa oferim practicienilor dreptului un ghid practic de folosire a legislatiei ipotecilor (garantiilor reale) mobiliare. Volumul ofera nu doar textul integral al considerentelor hotararilor selectate, ci si o"pastila" pentru identificarea rapida a tematicii spetei, urmata de scurte comentarii ale deciziilor prezentate. Desi deciziile prezentate au fost pronuntate pe baza reglementarii in vigoare, inainte de intrarea in vigoare a noului Cod civil, am ales sa folosim faptele prezentate in spete si sa le oferim interpretarea conferita de dispozitiile noului Cod civil.

Jurisprudenta este prefatata de un comentariu general introductiv al temei in discutie, iar in final sunt prezentate unele observatii conclusive.

Date tehnice
Anul aparitiei: 2012
Format: A5
Pagini: 258
Vezi și alte cărți: Jurisprudenta

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1020 sec