Istoria Chinei

Istoria Chinei
-20%
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 255
Categoria: Carti diverse
Preț: 6,80 lei
8,50 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Din istoria multimilenara a Chinei, occidentalii retin doar cateva lucruri: numele lui Confucius, praful de pusca si busola, Marele Zid, pantofii mici ai chinezoaicelor; poate si jefuirea Palatului de Vara. Iar din epoca contemporana, este retinut Mao, lungul mars, Revolutia Culturala si carticica rosie.
Totusi, China reprezinta o tara intinsa si populata ca un continent, o putere economica si militara in ascensiune, o societate in plina transformare. In China coabiteaza comunismul si capitalismul, Confucius si Mao, o suta de norme impuse si o suta de valori provenite din trecut. Aceste valori sunt pe cale de a fi tolerate de acum inainte, deoarece China incepe sa-si deschida arhivele, sa accepte cercetarea mai libera.
"Istoria Chinei", de Danielle Elisseeff, prezinta o panorama completa a evolutiei chineze, de la paleolitic pana la Republica Populara Chineza. Insotita de harti si de o cronologie completa, aceasta lucrare de sinteza stie sa faca accesibila tuturor istoria uneia dintre cele mai vechi civilizatii din lume.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

6,80 lei
8,50 lei (-20%)
Created in 0.1419 sec