Istoria Japoniei

Istoria Japoniei
-20%
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 240
Categoria: Carti diverse
Preț: 6,80 lei
8,50 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Prezenta "Istorie a Japoniei" de la origini pana in prezent incearca sa sparga izolarea istorica si culturala cu care s-a afirmat aceasta tara pe scena civilizatiei lumii, deoarece ea a facut si altceva decat sa-si cultive diferenta: de la primele contributii chineze pana la deschiderea fata de occidentali in era Meiji, japonezii au sperat mereu sa iasa din enclava. Sfasiata intre traditie si modernitate, Japonia a optat limpede pentru deschdere.

Semnata de o specialista a Extremului Orient, aceasta istorie completa a Japoniei, imbogatita cu harti si texte explicative, constituie introducerea ideala in cunoasterea adevarata a acestei tari.

Absolventa a institutiilor de invatamant superior Ecole nationale des chartes, Ecole pratique des hautes Etudes si Ecole des langues orientales, Danielle Elisseeff este autoarea unor lucrari referitoare la istoria si cultura Chinei si a Japoniei, printre altele "La Civilisation japonaise" (1988) si "Les dames du Soleil levant: Japonaises dihier et diaujourdihui" (1993). A publicat recent in aceeasi colectie "Historie de la Chine" (1977).

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

6,80 lei
8,50 lei (-20%)
Created in 0.1150 sec