Joe Navarro, Personalitati periculoase. Fost agent FBI va arata cum sa identificati si sa va protejati de oamenii periculosi

Joe Navarro, Personalitati periculoase. Fost agent FBI va arata cum sa identificati si sa va protejati de oamenii periculosi
-25%
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 256
Categoria: Carti diverse
Preț: 24,00 lei
32,00 lei (-25%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Plecand de la povestea in care, tanar politist, Joe Navarro n-a reusit sa salveze una dintre victimele lui Ted Bundy, autorul avertizeaza asupra realitatii personalitatilor periculoase. Ajungand apoi psiholog criminalist la FBI, a observat ca anumite tipare de personalitate sunt mai predispuse actelor violente, si a inventat liste de verificare pentru personalitatile periculoase.

Fie ca prezinta personalitatea narcisista, instabila emotional, paranoica, a pradatorului sau personalitatile combinate, Joe Navarro dovedeste acelasi profesionalism in fiecare capitol, respectand structura simpla, lista de cuvinte si cea de verificare, precum si masurile imediate ce trebuie luate pentru protectie. Ultima parte a cartii este dedicata autoapararii impotriva personalitatilor periculoase, precum si diverselor modalitati de abordare a acestora.

Un adevarat ghid de protectie cu aplicare imediata, scris de un profesionist in materie, bazat pe vasta experienta acumulata in cadrul activitatii de agent FBI.

Nr. de pagini: 256
Anul aparitiei: 2017

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

21,75 lei
29,00 lei (-25%)
Created in 0.1286 sec