Mai clar decat cuvintele

Mai clar decat cuvintele
-25%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 21,75 lei
29,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Asigurati-va succesul in lumea afacerilor, intelegand ce gandesc de fapt seful si colegii dumneavoastra.

Secretul consta in inteligenta nonverbala– capacitatea de a interpreta si a utiliza in lumea afacerilor indiciile nonverbale, pentru a evalua corect o situatie si a influenta mersul lucrurilor. In Mai clar decat cuvintele, Joe Navarro, fost agent FBI, expert in comunicarea nonverbala, va arata cum sa descifrati ce se afla de fapt dincolo de cuvintele rostite la sedinte, interviuri, negocieri, prezentari, mese de afaceri si in multe alte situatii, inclusiv de genul intalnirilor neprotocolare, care au adesea impact asupra luarii deciziilor si stabilirii reputatiilor.

Cariera dumneavoastra poate deveni exceptionala, odata ce veti invata:

-         Sa cititi limbajul corpului si sa discerneti indiciile nonverbale de ingrijorare, dezacord sau indoiala– chiar si la telefon.

-         Sa stapaniti prima impresie, care este foarte importanta, si sa folositi elemente la indemana, ca decorul, asezarea pe scaune si gesturile, pentru a inspira si a captiva.

Sa recunoasteti obiceiuri care expediaza mesaje nedorite si sa invatati ce spun despre oameni pozitiile corpului, obiceiurile de munca, spatiile pentru lucru, ba chiar si aparatura electronica.Format: 14, 5x21

Nr. pagini: 224

An aparitie: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3066 sec