Joshua David Stone, Sanatatea perfecta privita din perspectiva sufletului

Joshua David Stone, Sanatatea perfecta privita din perspectiva sufletului
-10%
Preț: 31,50 lei
35,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 306

DESCRIERE

Ne-am deconectat atat de mult de energiile Zeitei, incat am pierdut orice contact cu Pan, cu spiritele naturii, cu devele plantelor, cu gnomii, elfii, silfii, salamandrele, ondinele, elementalii naturii si cu toate fiintele eterice, care ne supravegheaza si traiesc in flori, plante, legume, arbusti si copaci!

Aceste fiinte sunt cele care creeaza natura, si majoritatea oamenilor nici nu stiu ca ele exista. In loc sa cooperam cu aceste fiinte si cu natura, respingerea Zeitei ne-a determinat sa folosim pesticide, substante chimice si sa consideram ca natura este un fel de mecanism in locul unui proces divin!

Ca specie, respingand aspectul feminin al Lui Dumnezeu, am alungat [...] fiintele elementale din fermele noastre si din natura! Cu toate acestea, la fel ca Mama Divina si energiile Zeitei, ele ne-au iertat si au asteptat rabdatoare timpul revenirii lor pe Pamant, pentru a fi cinstite asa cum se cuvine! Dragul meu cititor, acest moment a venit!


Cuprins:

I. Cum sa-ti Vindeci Corpul Fizic prin Puterea Mintii... 7
II. Cum sa-ti Vindeci Corpul Fizic prin Puterea Spirituala... 21
III. Cele 250 de Chei pentru Sanatatea Perfecta a Corpului Fizic, Privite din Perspectiva Sufletului... 27
IV. Cum sa Invingi Oboseala Spirituala, Mentala, Emotionala si Fizica... 49
V. Importanta unei Diete Sanatoase... 59
VI. Dezvoltarea unei Diete Bune din Punct de Vedere Spiritual, Mental, Emotional, Eteric, Fizic, de Mediu si Social... 67
VII. Sa Luam Masa cu Dumnezeu... 81
VIII. Cum sa-ti Dezvolti un Sistem Imunitar Fizic, Psihologic si Spiritual Complet Functional... 95
IX. Importanta Iubirii fata de Corpul Fizic... 111
X. Academia de Vindecare a Dr. Lorphan de pe Sirius... 125
XI. Cauzele Psihologice ale Bolilor, de Djwhal Khul... 151
XII. Integrarea Metodelor Traditionale si non-Traditionale... 175
XIII. Cum sa Elimini Anumite Boli din Perspectiva Maestrilor... 183
XIV. O Noua Lumina si o Integrare Superioara a Corpului de Lumina... 221
XV. Cum sa-ti Conectezi Spiritualitatea, la Pamant... 225
XVI. Programul Sugerat de Dr. Joshua David Stone pentru Tratarea Cancerului... 261
XVII. Importanta Indepartarii"Cristalelor Pamantului" din Corpurile Subtile... 263
XVIII. Egoul Negativ si Revenirea Mamei Divine si a Energiilor Zeitei, pe Pamant... 267


Fragmente:pag. 81-82

   VII. Sa Luam Masa cu Dumnezeu

   Suntem cu totii familiarizati cu importanta unei diete alimentare bune. Corpurile noastre fizice sunt facute din substantele chimice ale alimentelor pe care le consumam. Oamenii spirituali sunt familiarizati si cu conceptul unei diete mentale bune, pentru ca gandurile sunt cele care ne creeaza realitatea si fiecare persoana de pe Pamant gandeste cu mintea bazata pe frica sau pe iubire.
   O dieta mentala buna ar putea sa fie cea mai importanta practica spirituala de pe aceasta cale. Numai facand acest lucru putem invata sa transcendem gandirea Egoului Negativ si sa invatam sa gandim cu constiinta spirituala, Hristica si Buddhica. Recunoastem cu totii importanta unei bune diete emotionale si energetice, in sensul de a nu privi la filme violente, de groaza sau de joasa speta, care sa ne umple mintile si corpurile emotionale cu ganduri, imagini si sentimente negative. Recunoastem de asemenea importanta de a ne inconjura cu oameni inaltatori din punct de vedere spiritual si de a ne proteja acolo unde exista multa energie negativa.
   Acestea toate sunt de fapt aspecte ale unei diete sanatoase din punct de vedere spiritual, mental, emotional, energetic, fizic, social si de mediu.
   Foarte multe persoane din aceasta lume se lupta cu greutatea sau mananca prea multa mancare pe care nu o doresc sau de care nu au nevoie. Nu este o critica, ci o analiza a faptului ca multe persoane mananca din alte motive decat are nevoie corpul fizic sau elementalul corpului. Oamenii mananca din plictiseala, din obisnuinta, ca substitut pentru iubire, pentru a-si ascunde sentimentele, pentru a se conecta la Pamant, pentru a satisface dorinta sinelui inferior, pentru ca le e pofta de ceva dulce, din cauza programarii hipnotice de la televizor.
   Multi oameni din aceasta lume traiesc ca sa manance, in loc sa manance ca sa traiasca. Nu se pune doar problema greutatii. Este vorba si despre combinarea alimentelor, despre prea multa mancare si despre alimente necorespunzatoare, care determina acumularea de toxine in organism, suprasolicitand organele si facandu-le mai lenese.
   Asta duce de multe ori la oboseala, care de fapt este o utilizare necorespunzatoare a energiilor noastre. Societatea noastra este foarte preocupata de mancare. Cele mai multe persoane mananca pentru a se simti bine si nu ceea ce doreste cu adevarat elementalul corpului.
   Majoritatea oamenilor mananca cu mintea sau din motive emotionale si nu din esenta proprie. Daca oamenii ar testa fiecare aliment cu un pendul, pentru a vedea daca organismul il doreste cu adevarat si cantitatea pe care corpul o doreste cu adevarat, ar fi socati sa afle ca aproximativ 90% din ceea ce mananca nu este dorit sau necesar corpului. Consuma alimente necorespunzatoare,     cantitati incorecte, la ore...pag. 111-112

   IX. Importanta Iubirii fata de Corpul Fizic

   Este foarte important, din punct de vedere al caii spirituale, sa-L iubim nu doar pe Dumnezeu, Mama, Tatal Ceresc, fratii si surorile noastre, pe copilul interior, ci si corpul nostru fizic si corpul fizic al Lui Dumnezeu care este Universul Material infinit. Asadar, corpul tau fizic este un microcosmos al corpului fizic macrocosmic al Lui Dumnezeu!
   Exista patru fete ale Lui Dumnezeu (cea spirituala, mentala, emotionala si materiala)! Toate au importanta egala! Trebuie sa le integrezi pe toate in mod egal si sa le iubesti in mod egal, pentru a-l realiza integral pe Dumnezeu! Dumnezeu este in egala masura in Universul Material si in dimensiunile mentale, emotionale sau spirituale ale realitatii!
   Acest capitol se concentreaza asupra iubiri fata de corpul fizic, ce face parte din corpul fizic al Lui Dumnezeu!
   Fiecare dintre noi este fiul sau fiica Lui Dumnezeu si suntem incarnari ale Lui Dumnezeu care traiesc in corpurile fizice! Corpul fizic este templul nostru! La fel cum Universul Material infinit este templul Lui Dumnezeu!
   Multi dintre Lucratorii de Lumina privesc corpul fizic, Pamantul si Universul Material infinit ca fiind inferior lumilor spirituale! Aceasta este o iluzie, dragul meu cititor! Universul Material este unul dintre cele sapte ceruri ale Lui Dumnezeu! Este unul dintre multele domenii ale Lui Dumnezeu! Materia este Spirit densificat, iar Spiritul este materie rarefiata! Nu exista separare dragul meu cititor, ci o singura energie care este Dumnezeu! Materia nu este nici macar densa in realitate! Ci doar ne pare noua densa. Exista un spatiu enorm intre electroni, neutroni, protoni, etc.
   Aducand acest subiect in discutie, corpul fizic are si constiinta proprie. Asa cum se intampla cu intreaga materie, este creat de imparatia elementala si de fiintele elementale.
   Fiintele elementale sunt versiunea microcosmica a Puternicilor Elohim sau Dumnezeilor Co-Creatori, care il ajuta pe Dumnezeu sa creeze Universul Material infinit! Exista fiinte elementale minuscule care ajuta ingerii sa creeze o floare si exista Elohim care il ajuta pe Dumnezeu sa creeze universurile!
   Exista fiinte elementale ce traiesc in corpul nostru fizic si care au ajutat la crearea acestuia! Denumirea esoterica a acestora este"fiintele elementale ale corpului"! Totul din Universul Infinit al Lui Dumnezeu are constiinta. Acesta este motivul pentru care putem comunica cu animalele, cu un copac, o floare, un tufis, o planta sau un mineral. Putem comunica cu Spiritul ce locuieste in forma de viata respectiva si putem comunica cu constiinta elementalilor, care au ajutat la crearea formei respective. Este de asemenea posibil sa comunicam cu toate fortele angelice ce lumineaza forma respectiva!pag. 221-222

   XIV. O Noua Lumina si o Integrare Superioara a Corpului de Lumina

   Este foarte importat sa intelegi ca suntem cu totii pe cale sa devenim o Lumina! Acest lucru se realizeaza cu ajutorul Spiritului, Maestrilor, Ingerilor si Extraterestrilor Hristici. Se realizeaza de asemenea prin gandire pozitiva, vorbire, simtire, actiuni si manifestarea misiunii si scopului nostru spiritual pe Pamant!
   Unul dintre cele mai importante lucruri ce trebuie intelese este ca, aceasta transformare a corpurilor noastre intr-o noua Lumina este uneori un proces de mutatie spirituala, care are multe simptome fizice. Este o parte normala a procesului! Are de-a face cu patru lucruri. Primele tin de frecventele superioare de Lumina care se integreaza in vehiculul eteric si fizic.
   Un al doilea motiv tine de lucrarea specifica de activare a ascensiunii, realizata de Maestrii planului interior asupra unui numar mare de initiati. In alt treilea rand, sunt cauzate uneori de blocaje sau slabiciuni genetice, in anumite zone ale corpului! Vreau sa clarific totusi ca in 99% din cazuri, nu are de-a face cu aceasta. Multe persoane vor trece prin asa ceva, chiar daca nu au blocaje sau slabiciuni. Este important de inteles acest aspect, deoarece multe persoane cred ca fac ceva gresit, daca au aceste simptome si nu este cazul. Simptomele sunt de fapt chiar reversul medaliei. Este un semn ca opusul este valabil.
   Ele sunt un semn ca te afli in cadrul unui proces de ascensiune accelerat. Pe de alta parte, daca nu ai aceste simptome, poti de asemenea sa fii accelerat in procesul de ascensiune, insa datorita structurii spirituale, nu esti nevoit sa treci prin acestea. Dumnezeu a facut fiecare persoana unica si nu sunt reguli generalizate si stricte pentru toata lumea!
   Unele dintre simptomele ce se pot produce in urma acestei transformari intr-o noua Lumina si integrare a corpului superior de Lumina sunt: dureri de cap, ameteala, vertije, greata, incalzirea corpului, durere in anumite zone ale corpului, presiune in diferite parti ale corpului, oboseala extrema, probleme cu ochii, incapacitatea de concentrare, pierdere de memorie pe termen scurt, dezechilibre emotionale, iritatii, lovirea de obiecte tridimensionale. Sunt si mai multe simptome, insa cred ca ai prins ideea!
   O parte dintre motivele pentru care apar aceste simptome este rapiditatea acestei mutatii spirituale. Pe aceasta planeta intre anii 1980 si 2025 va exista mai multa crestere spirituala decat in ultimii 31 miliarde de ani! Din perspectiva Spiritului si a Maestrilor, acesta este un mare experiment. Nici macar ei nu sunt invatati cu experimentul acesta atat de rapid!
   Cu 50 de ani in urma, o initiere intr-o viata insemna foarte mult. Acum este posibil sa treci prin toate cele 12 initieri intr-o singura viata! Corpul...
pag. 263-264

   XVII. Importanta indepartarii"Cristalelor Pamantului" din Corpurile Subtile

   Un alt secret esoteric extrem de important al Universului infinit al Lui Dumnezeu, pe care il cunosc foarte putini Lucratori de Lumina este intelegerea faptului ca atunci cand toate sufletele se incarneaza pe aceasta planeta exista anumite Cristale ale Pamantului, care sunt amplasate in corpul eteric, cu scopul de a ajuta sufletele incarnate sa se ajusteze la procesul de incarnare fizica. Aceste"Cristale ale Pamantului" sunt amplasate de catre Maestrii Ascensionati si Ierarhia Ingerilor.
   Trebuie inteles ca aceste Cristale ale Pamantului au un scop pozitiv la inceput, pentru a te ajuta sa te conectezi fizic la Pamant intr-o maniera mistica, ce nu se poate descrie aici. Trebuie sa realizam ca suntem in vizita pe Pamant, iar acesta nu este adevarata noastra casa. Adevarata noastra casa este Raiul si Planurile Celeste. Pentru a primi un corp fizic si pentru a patrunde in limitarile realitatii tridimensionale, este nevoie de unele adaptari pentru Sufletul incarnat. Aceste Cristale ale Pamantului sunt amplasate in corpul eteric pentru a ajuta la acest proces de ajustare, in scopul functionarii eficiente pe Pamant.
   Persoanele care nu sunt conectate eteric la Pamant, sunt mai ceresti si mai angelice ca natura, au mai multe astfel de Cristale ale Pamantului. Indiferent cata munca de purificare angelica ai facut pentru tine, aceste Cristale ale Pamantului nu vor fi indepartate. Problema este ca odata ajunsi la maturitate si imbratisand calea spirituala si procesul de initiere si ascensiune, nu mai avem nevoie de aceste Cristale. Ceea ce initial a fost un lucru pozitiv, s-a transformat acum intr-o"limitare" si un mic blocaj in intelegerea completa si realizarea devenirii unui"Hristos Integrat"!
   Prin bunavointa Lui Dumnezeu, a Maestrilor Ascensionati din plan interior si a Arhanghelilor, am primit permisiunea de a-ti impartasi aceasta informatie, dragul meu cititor si vestea buna ca Maestrii Ascensionati Cosmici si Planetari si Arhanghelii, te vor ajuta sa le elimini! Unele dintre aceste Cristale ale Pamantului sunt blocate in sistemul celor patru corpuri si este necesar ajutorul unui initiat instruit pentru a le elimina. Insa primul pas este sa ceri Maestrilor si Ingerilor sa le indeparteze.
   Consider ca indepartarea acestor Cristale ale Pamantului nu este la fel de importanta ca eliminarea implanturilor negative si elementalilor insa, sunt al doilea punct pe lista! In cazul Cristalelor Pamantului, exista anumite implanturi negative in corpurile subtile, ce raman blocate si este nevoie de un initiat instruit, pentru a le indeparta 100%. In timpul acestei sesiuni, poti cere de asemenea indepartarea Cristalelor...

Nr. de pagini: 306
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.374 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.