Lactate. Producere, tratare, ambalare, depozitare

Lactate. Producere, tratare, ambalare, depozitare
-10%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Gastronomie
Preț: 7,65 lei
8,50 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

„Laptele si produsele lactate reprezinta o sursa foarte importanta de hrana naturala, sanatoasa, pentru toata lumea, de la o luna pana la o suta de ani. in plus, odata cu dezvoltarea deosebita a agro-turismului, laptele si produsele lactate, alaturi de celelalte atractii gastronomice ale gospodariei traditionale, pot sa constituie un motiv in plus care sa atraga oaspeti, din tara si din strainatate. Nu in ultimul rand, prelucrarea laptelui poate sa constituie o afacere de viitor, care sa va aduca prosperitatea.“


Numar pagini;128
Anul aparitiei:  2008

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1006 sec