Lectura. Clasa a IV-a (Carmen Iordachescu)

Lectura. Clasa a IV-a (Carmen Iordachescu)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Altele
Preț: 14,40 lei
18,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In cartea de fata se propune, printr-un demers specific, utilizarea cat mai eficienta a orei de Lectura, astfel incat sa devina cat mai profitabila pentru studiul Limbii si literaturii romane, pentru formarea si educarea elevilor.
In acest scop, au fost alese texte literare noi, neincluse in manuale. Ele apartin unor cunoscuti scriitori romani contemporani si straini, prezentati prin scurte Medalioane literare. Grupate pe teme variate, potrivite varstei copiilor, cu o ilustratie atragatoare, incarcata de umor, textele au o intindere medie de 1-4 pagini, pentru a putea fi citite in intregime si discutate intr-o ora de curs.

- Micul dictionar, Expresiile frumoase selectate de catre elevi precum si exercitiile si jocurile lexicale vin sa imbogateasca si sa nuanteze vocabularul elevilor.

- Un set succint de exercitii atractive verifica si fixeaza intelegerea continutului, a actiunii si a personajelor, concretizandu-se intr-o Fisa de lectura simpla, adaptata varstei. Dezbaterea intam-plarilor, povestirea orala, dramatizarea unor fragmente ii ajuta pe elevi in comunicare, in exprimarea libera a opiniilor, pe care vor invata sa le argumenteze, atat oral, cat si in scris.

- Noua rubrica - Atelier de creatie - este menita sa-i invete pe copii sa exploateze aceste texte, ajutandu-i prin sugestii, intrebari, cuvinte de sprijin etc. in redactarea unor tipuri de compuneri din programa scolara (rezumat, portret, descriere peisaj).

- Coltul de lectura le ofera elevilor deschiderea spre texte noi, stimulandu-i spre lectura integrala a operei, iar jocurile diversificate si frumos ilustrate ii atrag pe copii in universul fermecat al lecturii.

Urmarind cu consecventa acest demers, elevii vor deprinde placerea lecturii si vor dobandi competentele necesare in intelegerea, dezbaterea si interpretarea textului literar.

Anul aparitiei: 2013
Autor: Carmen Iordachescu, Cristina-Diana Neculai
Caracteristici: format 20,5 X 26 cm, ilustratii color, 144 p.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1784 sec