Limba engleza caiet, pentru clasa a II-a - Vocabular, exercitii, jocuri, poezii, cantece, transcriere fonetica (Editia 2017)

Limba engleza caiet, pentru clasa a II-a - Vocabular, exercitii, jocuri, poezii, cantece, transcriere fonetica (Editia 2017)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Engleza
Preț: 11,90 lei
14,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prezentul auxiliar, conceput pentru scolarii de clasa a II-a, imbina in mod fericit cunostinte de limba engleza cu jocuri si alte activitati pe placul copiilor (desenat, colorat etc.). Parcurgand pagina cu pagina aceasta carte, elevii vor invata o multime de cuvinte noi din limba engleza, prezentate sugestiv prin imagini si insotite de transcrierea fonetica (in felul acesta si parintii sau fratii mai mari pot lucra cu cei mici).


Activitatile variate propuse de autoare se adreseaza si cunostintelor din alte domenii (matematica, cunoasterea mediului, educatie plastica), conferind cartii un caracter transdisciplinar si contribuind la receptarea cu usurinta de catre copil a continutului teoretic. Cu siguranta, elevii vor invata, vor completa, vor dialoga, vor desena si vor colora cu placere, spre bucuria profesorilor si a parintilor.


Anul aparitiei: 2017
Nr. pagini: 60


 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3444 sec