Limba franceza L2 - Manual pentru clasa a XI-a (La rose des vents)

Limba franceza L2 - Manual pentru clasa a XI-a (La rose des vents)
-20%
Preț: 22,40 lei
28,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 112
Categoria: Limba franceza

DESCRIERE

Limba franceza L2. Manual. La rose des vents (cls. a XI-a) - Dan Ion Nasta, L. Aron.

Manualul este o construcţie didactică solidă, coerentă şi modernă, adaptat particularităţilor de vârstă şi potenţialului intelectual al elevilor cărora li se adresează (anul VII de studiu – limba 2).
Cuprinde zece unităţi cu titluri generice ancorate în realităţile civilizaţiei franceze actuale. Conceput pe pagini duble, oferă o succesiune logică în cadrul fiecărei unităţi, abordând problemele de lexic şi de construcţie a comunicării cu claritate şi uşurinţă.
Structura manualului, prin organizarea judicioasă a conţinuturilor permite o instruire sistematică şi susţine învăţarea limbii franceze prin explicaţii şi aplicaţii.
Actele de vorbire sunt realizate în corelaţie cu suportul lexico-gramatical necesar, contribuind la dezvoltarea competenţelor lingvistice şi de comunicare ale elevilor.
Manualul cuprinde două recapitulări generale şi teste de evaluare, urmărindu-se realizarea unor bilanţuri privind progresele elevilor în dezvoltarea competenţelor de comunicare.
Forma grafică atractivă, corelarea ilustraţiei cu elementele de conţinut reprezintă un suport real pentru exploatare lingvistică şi comunicare.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.072 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.