Limba si literatura romana, citire-lectura, auxiliar pentru clasa a III-a (Elaborat dupa manualul Editurii Ana, autoare: Marcela Penes)

Limba si literatura romana, citire-lectura, auxiliar pentru clasa a III-a (Elaborat dupa manualul Editurii Ana, autoare: Marcela Penes)
-10%
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 128
Categoria: Literatura
Preț: 9,89 lei
10,99 lei (-10,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Auxiliarul se adreseaza elevilor care studiaza Limba si literatura romana dupa manualul editurii Ana, autoare Marcela Penes. Pe primele pagini lucrarea contine exemplificari ale celor mai des intalnite ortograme, ceea ce inlesneste invatarea scrierii corecte de catre micul scolar. In sprijinul aceluiasi obiectiv - scrierea corecta - auxiliarul abordeaza fiecare text din manualul mentionat si cuprinde numeroase secvente de ortografie: completarea unor structuri eliptice, exemplificari dupa modele date, alegerea variantei corecte dintre cele mai multe forme etc. O importanta deosebita se acorda secventelor care vizeaza precizarea si activizarea vocabularului prin identificarea explicatiei fiecarui termen nou, a sinonimelor si antonimelor unor cuvinte date, prin precizarea sensurilor diferite ale unui cuvant in functie de context. Auxiliarul propune teme interesante in sprijinul activitatii de formulare a planului de idei, de receptare a mesajului oricarui text literar, de cultivare a exprimarii corecte, orale si scrise. Fragmentele de lectura, alese in concordanta cu textele propuse sau in continuarea acestora, largesc orizontul de cunoastere al micului scolar, indemnandu-l spre universul minunat al cartii. Din cuprins: Cartea - model de comunicare Comunicarea dialogata Intrebarile si raspunsurile Mesajul in scrierea functionala Exprimarea acordului/dezacordului in comunicare Intelegerea continutului mesajului Comunicarea despre personaje si fapte Autori: Viorica Paraiala, Dumitru D. Paraiala, Cristian-George Paraiala Specificatii tehnice: 24 x 16,5 cm., 128 pagini Anul aparitiei: 2013 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos: Limba si literatura romana, citire-lectura, auxiliar pentru clasa a III-a

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2588 sec