Matematica pentru clasa a II-a. Culegere-auxiliar al manualelor. Teste de evaluare pentru continutul obligatoriu

Matematica pentru clasa a II-a. Culegere-auxiliar al manualelor. Teste de evaluare pentru continutul obligatoriu
-10%
ISBN: 973-86450-1-8
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 216
Categoria: Matematica
Preț: 13,50 lei
15,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cuprins:

Recapitulare din clasa I si completari
Numerele naturale de la 30 la 100. Adunarea si scaderea fara trecere peste ordin
Adunarea si scaderea cu trecere peste ordin
Compunerea si rezolvarea de probleme
Numere naturale de la 0 la 1 000
Adunarea si scaderea numerelor de la 0 la 1 000
Elemente intuitive de geometrie
Masurarea marimilor
Recapitulare finala

Auxiliarul poate fi folosit pentru orice manual de matematica de clasa a II-a, indiferent de editura si autor. Lucrarea cuprinde exercitii pentru intelegerea algoritmilor de calcul, in care desfasurarea etapelor de lucru se sprijina pe desene si scheme sugestive, secvente aplicative, in care elevul parcurge etapele de lucru partial dirijat, teme in care intregul traseu al calculului este parcurs independent, exercitii de transfer al algoritmului in alte situatii, exercitii de creativitate, probleme care solicita operatiile aritmetice studiate.
In fiecare unitate de invatare sunt propuse foarte multe probleme, prezentate gradat, in functie de numarul de operatii solicitate si de dificultatea judecatilor implicate.
Orice tip de teme propuse este precedat de un model de rezolvare, astfel incat lucrarea este un instrument util pentru orice elev, iar testele de evaluare sunt structurate dupa nivelul de dificultate.
Prin multimea jocurilor, a exercitiilor concurs, a problemelor de logica si perspicacitate, lucrarea poate fi utila si pentru optionalul Matematica recreativa, iar prin secventele "Vrei sa stii mai mult" se adreseaza celor care vor sa obtina performante deosebite in pregatirea matematica.
Auxiliarul este o lucrare completa; elevul nu mai are nevoie de alte materiale in cursul anului.


Autor: Viorica Paraiala, Dumitru D. Paraiala, Cristian-George Paraiala
Specificatii tehnice: 29 x 20 cm., 216 pagini
Anul aparitiei: 2009
Color: Monocrom

REVIEW-URI

Rating general
5
1 review
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
aceasta culegere este si grea dar si usoara pentru copiii intre varsta de 7,8,9 ani si eu o recomand copiilor din clasa a II este interesanta si frumoasa la inceput este o recapitulare din clasa Isi completari ne aminteste ce faceam in clasa I iar dupaia invatamlucruri noi si interesante recapitulam numerele de la 0 la 100 , adunarea numerelor de la 0 la 30 cara trecere peste ordin ,scaderile de la 0 la 30 fara trecere peste ordin ,legatura dintre adunari si scaderi adunari si scaderi nr formate din zeci mai tarziu propietatile adunarii , evaluare, teste,cand suntem pe la sfarsitul anului scolar o sa intalnim masurarea marimilor si recapitulare finala , evaluare finala.
Created in 0.1667 sec