Limba si literatura romana. Manual pentru Clasa a XI-a

Limba si literatura romana. Manual pentru Clasa a XI-a
-15%
Anul publicării: 2007
Pagini: 240
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Limba si literatura romana. Manual pentru Clasa a XI-a - Alexandru Crisan, Liviu Papadima, Ioana Parvulescu.

Manualul se adreseaza tuturor filierelor si profilurilor si este structurat in cinci unitati: 1. Fundamente ale culturii romane; 2. Perioada veche; 3. Pasoptismul si Junimea; 4. Curente literare in secolul al XIX-lea; 5. Perioada interbelica: Proza, urmate de evaluari sumative. La sfarsitul manualului se afla un tabel cronologic si un indice.
Conceptia manualului e moderna, accentul e pus pe un cititor solicitat sa participe la un proces interactiv, de colaborare in rezolvarea unor probleme. Nu sunt comentarii literare, nu sunt caracterizari, in schimb cititorii sunt indrumati in receptarea operelor literare prin intrebari, prin prezentarea a numeroase elemente de ordin contextual privind crearea respectivelor opere, date de ordin biografic, detalii ale receptarii. Rubricile Cititi mai mult, Biblioteci deschise, Cititi despre... dau cele mai bune surse bibliografice, atat in privinta editiilor recomandate, cat si in privinta referintelor critice.
In lectiile de limba si comunicare sunt prezentate principalele modificari aduse de noul DOOM, ilustrate prin numeroase exemple si exercitii.

REVIEW-URI

Rating general
4
1 review
5 stele
0
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
Review neaprobat.
4

..

Buna ziua.. As dori sa imi trimiteti un e-mail cand cartea de Limba si literatura romana , autor Alexandru Crisan de la Humanitas Educational este in stoc. Multumesc
Created in 0.1624 sec