LIMBA SI LITERATURA ROMANA. Teste de evaluare pentru clasa a VII-a - Sugestii de rezolvare

LIMBA SI LITERATURA ROMANA. Teste de evaluare pentru clasa a VII-a - Sugestii de rezolvare
-28%
Editura:
Anul publicării: 2014
Preț: 10,73 lei
14,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea de fata - care isi propune sa fie un instrument de lucru util si accesibil - are o structura unitara, fiind compusa dintr-o succinta, dar relevanta parte teoretica si dintr-o serie de exercitii complexe, diversificate, al caror scop este acela de a actualiza cunostintele si de a-i familiariza pe elevi cu notiunile noi. Partea teoretica le permite copiilor sa sistematizeze mai usor informatiile legate de morfologie si sintaxa, in timp ce latura aplicativa contribuie la consolidarea notiunilor.

Formularea itemilor este in conformitate cu programa scolara si urmareste verificarea elementelor noi prin mijloace diverse: exercitii de analiza, itemi cu raspuns scurt, itemi-pereche sau compuneri gramaticale.

Elevii pot lucra impreuna cu profesorii, in clasa, pentru consolidarea cunostintelor, dar si individual, pentru o autoevaluare corecta, lucrarea oferindu-le posibilitatea de a exersa si de a aprofunda noile cunostinte intr-un mod activ, placut si diversificat.

In plus, prin rezolvarea acestor teste, elevii descopera cum este punctat fiecare raspuns in parte, fapt care dezvaluie nivelul de pregatire al fiecaruia


Autor: MIHAELA DANIELA CIRSTEA, LAURA RALUCA SURUGIU 
Format: 20, 5 x 26 cm
Numar pagini: 112
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1042 sec