Lucrari experimentale de fizica pentru liceu. Termodinamica electrocinetica - Pentru clasa a X-a (Rodica Lucretia Argesanu)

Lucrari experimentale de fizica pentru liceu. Termodinamica electrocinetica - Pentru clasa a X-a (Rodica Lucretia Argesanu)
-15%
Anul publicării: 2016
Pagini: 80
Categoria: Fizica
Preț: 16,15 lei
19,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrari experimentale de fizica pentru liceu. Termodinamica electrocinetica.
 
Ca profesor (de chimie, chimie-fizica si tehnologie), atat la liceu cat si la facultate, vad cartea ca un factor extrem de impresionant, prin modalitatea de prezentare, accesibilitatea elevului si puterea de intelegere a acestuia.

Romanii sunt datori sa promoveze valorile, nu creionarile in fuga care sa inmulteasca tipariturile; este singurul mod de a ajuta la formarea generatiilor viitoare si de a ne mandri cu ele.

Imi permit sa spun asta, mai ales dupa ce am vazut pozitia 16 din tabla de materii– Studiul ansamblului dipol activ-dipol pasiv– care, daca va fi bine insusit, elevii vor putea intelege si invata multe dintre problemele de comportament ale substantelor chimice, cu rol deosebit in tot ansamblul chimiei.

Nu doresc sa fac o lauda cu orice pret, dar doresc sa spun ca-mi plac aceste lucrari  experimentale, care fac legatura cu pregatirea de ansamblu a viitorului fizician, chimist, biolog si, de ce nu, si cu a farmacistului si medicului de mai tarziu, prin felul de a intelege noile stiinte, incluzand dezvoltarea vibrationala de la planta la om.

Fara a intelege cele prezentate in cuprinsul acestor„Lucrari experimentale”, elevii vor avea un handicap de netrecut.

Iata de ce, dragi elevi, va sfatuiesc sa va insusiti aceste elementare lucrari care va pot crea un mare orizont.

Nr. de pagini: 80
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2236 sec