Marea criminalitate in contextul globalizarii

Marea criminalitate in contextul globalizarii
-10%
Anul publicării: 2013
Categoria: Curs
Preț: 37,80 lei
42,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Fenomenul mondializarii economice, culturale si socio-politice si de planetarizare ecologica comporta si o globalizare a crimei.

Extinderea criminalitatii internationale presupune nu numai elaborarea de strategii comune de prevenire si combatere eficienta a sa, dar si o interactiune intre, pe de o parte, cercetarea stiintifica in domeniu, si pe de alta, institutiile responsabile in materie.

Campul de investigare care se ofera astazi si astfel cercetarii criminologice a devenit imens. In fata provocarilor globalizarii, criminologia si justitia penala trebuie sa se adapteze pentru a contribui la construirea unei lumi in care valorile esentiale ale culturilor diverse sa fie garantate.

Aceste chestiuni fac obiectul comunicarilor sustinute in cadrul Conferintei cu participare internationala Marea criminalitate in contextul globalizarii si reunite in cadrul acestei lucrari. Informatiile valoroase cuprinse in paginile lucrarii constituie un pretios punct de plecare in activitatea specifica a specialistilor angrenati in acest demers, generand mari provocari teoretice si evidente implicatii practice.Ed. coord. de: Stanoiu Rodica, Emilian Stanisor, Constantin Sima, Preda Aura, Teodorescu Vasile
Data aparitiei: Ianuarie 2013
Nr. pagini: 350

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1558 sec