Matematica Evaluare Nationala 2013 (Ghid de pregatire pentru examen)

Matematica Evaluare Nationala 2013 (Ghid de pregatire pentru examen)
-10%
Editura:
Anul publicării: 2013
Preț: 18,00 lei
20,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Lucrarea de fata este o continuare fireasca a unei lucrari mult apreciate aparute in anii anteriori la editura GIL, lucrare care a fost revizuita si adaptata noilor programe scolare, noilor cerinte privind evaluarea cunostintelor elevilor.

Testele propuse sunt realizate dupa rigorile noilor standarde de evaluare, urmarind competentele specifice domeniului matematic, competente pe care se axeaza si noul examen de evaluare nationala.

Prezenta lucrare isi propune sa familiarizeze elevii cu structura si dificultatea unui subiect de examen, iar solutiile prezentate pentru fiecare model de test speram sa contribuie la intelegerea modului in care trebuie rezolvat subiectul. Tematica vasta care sta la baza constructiei testelor dezvolta o banca de itemi puternica care acopera spatiul delimitat de ''standarde minime de performanta'' si ''standarde maxime de performanta''.

Culegerea parcurge integral continuturile cuprinse atat in programa scolara de matematica, clasele V-VIII, cat si in programa pentru examenul national de evaluare nationala 2013. Acest fapt recomanda lucrarea tuturor elevilor din gimnaziu, in general, si celor din clasa a VIII-a in special.


Anul aparitiei: 2013
Autori: Colectiv
Nr. pagini: 278

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1698 sec