Matematica. Evaluarea nationala 2012. Pas cu pas

Matematica. Evaluarea nationala 2012. Pas cu pas
-15%
Editura:
Anul publicării: 2011
Preț: 12,75 lei
15,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Lucrarea de fata are un caracter recapitulativ, conform cu programa scolara in vigoare si este utila atat pentru antrenamentul elevilor din gimnaziu in vederea evaluarii nationale cat si pentru sustinerea demersului didactic curent al profesorilor de matematica.

Este alcatuita dintr-un consistent breviar teoretic si 48 de teste pentru Evaluarea Nationala.

Notiunile teoretice sunt prezentate intr-o succesiune usor de parcurs care faciliteaza intelegerea, reamintirea, (re) invatarea notiunilor studiate in clasele V-VIII. Explicatiile si observatiile sunt pe intelesul oricarui elev, fapt care demonstreaza ca aceasta lucrare poate fi folosita de orice elev, indiferent de nivelul de pregatire actual.

Elevii parcurgand cu atentie si interes aceste capitole isi pot imbunatati performantele la matematica si vor obtine rezultate bune si foarte bune la examenul pe care il au de sustinut si sigur vor avea notiunile fundamentale care sa le asigure continuarea studiilor in treapta liceala, vor beneficia de suportul de pornire.

Testele propuse urmaresc evaluarea competentelor elevilor, cat de bine stapanesc capacitatea de a observa, de a intelege, de a conexa informatiile stiintifice si cum pot prelucra aceste informatii pentru a oferi raspunsuri practice la situatii de viata.

Baremele de notare si rezolvare a subiectelor sunt concise, clare, si abordeaza metodele cele mai simple, accesibile elevilor.

Consider ca aceasta lucrare de matematica poate fi un util instrument individual de invatare si o invitatie necesara la evaluarea si autoevaluarea elevului de clasa a VIII-a.

Problemele propuse pentru evaluare sunt in concordanta si cu observatia lui Lobacevski:”Nu exista niciun domeniu al matematicii oricat de abstract ar fi el care sa nu se dovedeasca candva aplicabil la fenomenele lumii reale”, asa ca aceasta lucrare se adreseaza celor ce inteleg ca succesul este pregatit cu hotarare si spirit de competitivitate.


Autor(i): Florin Antohe Bogdan Antohe Marius Antonescu Sorin Borodi Cristian Grecu András Varga
An aparitie: 2011
Nr. pagini: 224

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1292 sec