Matematica. Exercitii si probleme, clasa a VII-a - Semestrul 1

Matematica. Exercitii si probleme, clasa a VII-a - Semestrul 1
-15%
Editura:
Anul publicării: 2013
Preț: 11,90 lei
14,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Despre carte.

Lucrarea, rodul experientei unui colectiv de autori foarte experimentati in pregatirea elevilor - la clasa, pentru evaluari si pentru concursuri -, este un auxiliar ideal de alaturat oricarui manual de matematica de gimnaziu.

Materia continuta in programa scolara de clasa a Vll-a pentru primul semestru  este abordata pe teme, fiecare continand exercitii si probleme variate, tratate gradat din punct de vedere al dificultatii, si teoria aferenta si utila in exercitiul invatarii. La finalul fiecarui capitol sunt teste de verificare, gandite dupa acelasi principiu.

 Testul 1 contine cerinte de nivel minim, testul 2 de nivel mediu, iar testul 3 de nivel ridicat. Aceste teste pot fi folosite ca instrument de verificare a gradului de aprofundare a materiei la clasa, fiind gandite pe numere. De asemenea, la sfarsitul semestrului sunt propuse exercitii si probleme recapitulative utile pentru pregatirea tezelor.
 
Sectiunea finala a cartii contine rezolvarile detaliate la majoritatea aplicatiilor, fiind utila pentru verificarea prompta a valorii experientei castigate de catre fiecare elev.

Despre autori

Membrii colectivului de autori care au contribuit la alcatuirea lucrarii, cadre didactice de specialitate, se bucura de competenta profesionala si o vasta experienta la catedra, dublate de cunostinte psihopedagogice si metodice, punand in practica, in activitatea didactica de fiecare zi, conceptele privitoare la procesul educational, la cel de predare-invatare, precum si la procesul de evaluare in cadrul disciplinei.

Autori: Rozia Stefan, Valeria Buduianu, Oana Dana Cioraneanu, Viorica Baibarac
Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 176
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos: Matematica. Exercitii si probleme, clasa a VII-a - Semestrul 1

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1355 sec