Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a VI-a - Rozica Stefan

Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a VI-a - Rozica Stefan
-15%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Altele
Preț: 20,40 lei
24,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Lucrarea de fata respecta programa scolara in vigoare si este un instrument util atat pentru elevi, cat si pentru profesori. Fiecare capitol contine notiunile teoretice necesare intelegerii materiei, iar exercitiile si problemele sunt structurate pe grade diferite de dificultate, de la simplu la complex, astfel incat sa fie utile tuturor elevilor.

Exercitiile si problemele sunt variate, continand toata teoria aferenta si utila in procesul invatarii. La finalul fiecarui capitol sunt teste de verificare, gandite dupa acelasi principiu. Testul 1 contine cerinte de nivel minim, testul 2 de nivel mediu, iar testul 3 de nivel ridicat. Testele pot fi folosite ca instrument de verificare a gradului de aprofundare a materiei la clasa. De asemenea, la sfarsitul cartii sunt propuse modele de teza utile pentru pregatirea acestora.

Rezolvarile prezentate sunt detaliate, ajutand la autoverificarea fiecarui elev sau la invatarea metodelor de rezolvare a exercitiilor si problemelor propuse si, totodata, la aprofundarea materiei din programa clasei a VI-a.

Consultant: Prof. univ. dr. mat. em. OCTAVIAN STANASILA

Autor(i): Madalina Calarasu, Viorica Baibarac, Calina Cristina Irimie, Rozica Stefan, Valeria Bubuianu, Oana Dana Cioraneanu
Format: 17 x 24 cm
Anul aparitiei: 2015
Nr. pagini: 340

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0992 sec