Meandrele Mintii. Limpezirea spatiului mental - Thich Nhat Hanh

Meandrele Mintii. Limpezirea spatiului mental - Thich Nhat Hanh
Anul publicării: 2014
Categoria: Ezoteric
Preț: 64,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Orice criza de transformare interioara are in centrul sau modul in care gandim realitatea, si nu este altceva decat o destructurare, o rezolvare a unor structuri de gandire. Pacea interioara este o iluzie in absenta unei discipline a mintii. Iar a deveni stapanul spatiului mental este o conditie absolut necesara pentru acela care doreste pacea derivand din Constienta.

Intelegerea modului de functionare al propriei minti este primul pas catre instaurarea pacii. Thich Nhat Hanh, unul dintre marii maestri contemporani, deschide in aceasta carte portile catre deslusirea meandrelor mintii. Mintea noastra nu este independenta de ceea ce suntem, ci dimpotriva, orice miscare in interiorul ei este nascuta din noi insine. Asumarea centrului propriei fiinte si a responsabilitatii pentru gandirea noastra, ca instrument de a crea realitatea experientei umane, presupune o perspectiva clara asupra mintii.

Thich Nhat Hanh ofera aceasta perspectiva, cu simplitatea si eficienta sa obisnuita. Meandrele mintii este o capodopera si un instrument inestimabil pentru exploratorii constiintei aflati pe cale spre propria completitudine. O carte practica, aplicata, directa si completa. Una dintre Cartile Maestrului Interior. (HEFT)Anul aparitiei: 2014
Nr. pagini: 312

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2848 sec