Thich Nhat Hanh, Eu sunt. Practica magica a Prezentei

Thich Nhat Hanh, Eu sunt. Practica magica a Prezentei
Anul publicării: 2013
Categoria: Ezoteric
Preț: 53,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Aceasta este cartea unui maestru al Prezentei. Este starea la care se refera intreaga cautare spirituala a Umanitatii, marea poarta catre trairea integrala a Fiintei. Toate invataturile si toate traditiile, toate tehnicile de meditatie, toate rugaciunile, toate tehnologiile sacrului care ne-au insotit, de cand exploram aceasta dimensiune incarnata, toate se refera intr-un fel sau altul la Prezenta.

Prezenta este la indemana oricui alege sa exploreze spatiile interioare, iar Thikh Nhat Hahn, cu simplitatea eleganta a abordarilor budismului, marcheaza cei cativa pasi ai evadarii din prizonieratul iluziei. Bucuria de a trai nu numai ca e posibila, dar reprezinta natura ultima a Fiintei, fundamentul a ceea ce suntem.

Zambetul si pacea interioara survin atunci cand ne eliberam de”ranile trecutului”, cand alegem Prezenta integrala in acest moment, in acest corp, atunci cand spunem”da” realitatii si incetam sa ne luptam. Unde este atentia noastra, acolo este energia si constiinta noastra.

Aceasta carte, chiar daca s-a nascut din intelepciunea milenara a traditiei budiste, reprezinta un instrument impecabil pentru oricine se afla pe Calea Maestrului Interior. Mesajul sau e simplu: miracolul eliberarii e posibil chiar acum, aici, si nu depinde de nimeni altcineva decat de noi insine.

Horia Francisc-Turcanu

Nr. de pagini: 140
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1446 sec