Medierea. Oxigen pentru afaceri

Medierea. Oxigen pentru afaceri
-10%
Anul publicării: 2011
Categoria: Bussines
Preț: 30,60 lei
34,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Am observat cu totii ca viteza de comunicare cauzeaza adesea o deteriorare a calitatii comunicatiilor. Fiecare dintre noi s-a confruntat macar o data cu situatia in care email-ul pe care l-a trimis sa fie interpretat gresit deoarece a fost scris prea in graba si fiind vorba de un raspuns imediat nu s-a acordat o foarte mare atentie felului in care va fi receptat. Ulterior, regretam modul in care am procedat si ne promitem sa nu mai repetam aceeasi greseala, dar presiunea acestui mijloc de comunicare ce ne cere o reactie imediata ne determina sa comitem din nou astfel de greseli.
Provocarea pe care o avem in fata este acum calitatea comunicarii.
Este important sa invatam sa comunicam nu doar mai rapid, ci si mai bine.
In ultimii 50 de ani si in special in universitatile americane, au fost intreprinse numeroase studii avand ca obiect comunicarea umana.
Ca rezultat, au fost dezvoltate metode de a purta conversatii dificile, de a negocia, metode de gestionare a emotiilor si de mediere.
Atat timp cat aceste metode nu vor schimba comportamentul nostru, cel putin nu mai devreme de o generatie, medierea va fi singura modalitate de a salva relatiile afectate sau distruse.

Medierea este o nevoie urgenta in societatea noastra la inceputul secolului 21.
Desigur, medierea reprezinta un mijloc de rezolvare a conflictelor (…) poate fi, de asemenea, un mijloc de a preveni conflictele (…) un instrument de gestiune.
Nu exista nicio limita cu privire la cat de multe se pot realiza prin mediere.
Sper din tot sufletul ca aceasta carte va fi un ajutor decisiv in a face din mediere o caracteristica de baza a culturii romanesti.

Thierry Garby
Paris, ianuarie 2011


Autori: Alina Gorghiu , Nicolae Bogdan Codrut Stanescu , Manuela Sirbu , Mihai Munteanu , Ion Dedu
Data aparitiei: Iunie 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1080 sec