Mesaje de la Ingerii tai. Ce vor ingerii tai sa stie - Set de 44 de carti si un ghid

Mesaje de la Ingerii tai. Ce vor ingerii tai sa stie - Set de 44 de carti si un ghid
PRP: 40,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 36,00 lei
Diferență: 4,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009

DESCRIERE

Mesaje de la Ingerii tai. Ce vor ingerii tai sa stie - Set de 44 de carti si un ghid. Prezentare - Mesaje de la Ingerii tai. Acest set de carti faciliteaza, mai mult ca niciodata, preluarea surprinzator de exacta a mesajelor de laîngeri pentru dumneavoastra sau pentru alte persoane. Fiecare carte reprezinta o minunata imagine a unuiînger,împreuna cu un mesaj format dintr-o propozitie sau doua.
        Aceste carti va vor ajuta sa aflati care va este scopulîn viata, daca cineva este sau nu este sufletul dumneavoastra pereche, ce trebuie sa facetiîn privinta situatiilor de la locul de munca sau din viata,în general, ori sa primiti raspuns la alteîntrebari importante. Doreen si-a alcatuit cartile oracol bazându-se pe mesaje reale preluate de ea de laîngeri, folosind cele mai obisnuiteîntrebari formulate, si pe raspunsurileîngerilor, pentru a crea acest set final atât pentru cititoriiîncepatori de carti oracol, cât si pentru cei avansati.
        Carticica de instructiuni va va da semnificatia generala a celor 44 de carti oracol Mesaje de laîngerii tai. Mesajele sunt specifice si la obiect, ceea ce limpezeste siînlatura ambiguitatileîn preluarea mesajelor de laîngeri. Caîntodeauna, toate textele tiparite pe cartile oracol sauîn acest ghid sunt pozitive siînaltatoare.

Instructiuni pentru lucrul cu cartile oracol
Mesaje de laîngerii tai: Ce vorîngerii tai sa stii

        Daca acesta este primul dumneavoastra set de carti oracol, felicitari! Cartile oracol constituie un stravechi instrument de divinatie, care va va permite sa primitiîn mod clar mesaje de la Dumnezeu si de laîngeri. Aceste carti sunt pline de energia luminii si a iubirii divine, asadar fiti convinsi ca suntetiîn siguranta, cu gânduri pozitive si uimitor de exacte.
        Daca aveti si alt set de carti oracol acasa, veti vedea ca lucrul cu acest nou pachet de carti va fi asemanator cu cel al altor pachete de carti.În carticica de instructiuni, voi explica unele modalitati prin care puteti sa primiti mesaje de laîngeri pentru dumneavoastra si pentru altii. Oricine poate folosi cu succes aceste carti oracol, fiindcaîntr-adevar nu aveti cum sa gresiti folosindu-le.
        Fiecare carte pe care o trageti din set„vine la dumneavoastra” dintr-un anumit motiv. Cu ajutorulîngerilor si prin Legea Spirituala a Atractiei, veti trage automat cartile care va oglindesc gândurile si emotiile actuale. Si cum viitorul dumneavoastra porneste din ceea ce gânditi si faceti, aceste carti va prezic cu mare finete viitorul.
        Mesajul pe careîl veti citiîn partea de jos a fiecarei carti oracol– si mesajul extins din capitolul„Semnificatiile generale ale cartilor oracol” din carticica de instructiuni– va va calauzi clar si precis. Totusi,îngerii dumneavoastra pazitori vor mai adauga mesajele lor personalizate, pe masura ce veti citi fiecare carte si carticicaînsotitoare. Este deci important sa ascultatiîn mod intuitiv si sa va acordati pe frecventa potrivita ori de câte ori faceti o„citire” a cartii pentru dumneavoastra sau pentru altii.

Pregatirea unui set de carti
       Înainte de aîncepe sa folositi aceste carti, este important sa le pregatiti pentru„citire”. Asa cumîncepeti sa purtati o pereche noua de pantofi, pentru a se adapta confortabil la marimea piciorului, pregatirea cartilor oracol le imprima tiparul dumneavoastra energetic unic, precum si intentiile dumneavoastra.
        Dupa ce deschideti pachetul de carti, amestecati-leîncet, cu chibzuinta si cu iubire. Apoi, desfasurati-le sub forma de evantai si tineti-le aproape de inima. Cu inima pulsând energia iubirii catre cartile oracol, spunetiîn gând:

        Doamne, te rog ca fiecare citire pe care o voi face cu aceste carti oracol sa ne aduca mari binecuvântari mie si celorlalti. Te rog sa ma ajuti sa aud, sa vad si sa simt cu claritate orice informatieîn plus pe care s-ar putea sa vrei ca eu sa o stiuîn timpul citirii cartii. Multumesc. Amin.


Ar trebui oare ca alti oameni sa-mi atinga cartile?
        De fiecare data când o persoana va atinge cartile, energia ei se imprima asupra lor. Asadar, energia altei persoane ar putea sa va influenteze viitoarele citiri. Daca faceti citirea cartilor pentru altii, fie le puteti cere sa foloseasca propriile lor carti, fie le aduceti un set de carti doar pentru ei. Rezultatele citirii vor fi aceleasiîn ambele cazuri. Totusi, daca alti oameni va ating cartile oracol, este important sa„curatati” setul de cartiîntre doua citiri.
        Puteti face aceasta curatare arzând putina salvie si trecând setul de carti prin fumul de salvie de patru ori. Sau puteti pune un cristal de cuart transparent pe setul de carti, exprimându-va intentia ca acest cristal sa elimine energiile joase pe care le-ar putea contine. O alta metoda este sa tineti setul de cartiîn mâna si sa le ceretiîngerilor sa curete cartile oracol de orice energie bazata pe teama.

Citirile cartilor oracol cuîngeri
        Citirea unei carti oracol cuîngeriînseamna ca adresatiîngerilor oîntrebare, o pastratiîn gândîn timp ce amestecati cartile si apoi asezati cartile asa cum simtiti ca sunteti calauziti. Putetiîntreba despre orice domeniu al vietii, despre o alta persoana, ba chiar puteti pune oîntrebareîn numele altei persoane (adica,„Ce trebuie sa stie Debbie pentru a face ca aceasta situatie sa fie un succes?). Sauîi putetiîntreba peîngeri simplu:„Ce doriti voi ca eu sa stiu?”
        Nu puteti sa faceti o greseala ori sa alegeti„gresit” cartileîn timpul unei citiri, fiindcaîngerii supravegheaza procesul si puterea lorîmpiedica orice citire incorecta. Puteti alege cartile din partea de sus a setului sau puteti taia cartile la mijloc si puteti lua cartile aflate la baza celor doua jumatati. De asemenea, puteti desfasura cartileîn evantai si puteti alege orice carti va atrag. Daca o carte sare din set, acordati o atentie speciala acestui mesaj. Daca primitiîn mod repetat aceeasi carte,înseamna caîngerii va cer sa auziti acel mesaj la un nivel mai profund. Daca aveti nevoie de lamuriri privind felulîn care o anumita carte se refera la situatia dumneavoastra, cereti-leîngerilor sa va ajute saîntelegeti si apoi trageti din nou cartile.
        Atunci când cititi cartile oracol cuîngeri pentru o alta persoana, acea persoana poate sa va adresezeîntrebarea cu voce tare. Apoi, dumneavoastra puteti adresa aceaîntrebareîngerilor persoanei respective,în timp ce amestecati cartile. Sau cealalta persoana poate adresaîntrebareaîn gândîngerilor ei pazitori,în timp ce dumneavoastra amestecati cartile.În acest caz, cel mai bine ar fi sa-i rugatiîn gând peîngerii acelei persoane: Va rog sa alegeti cartile care raspund laîntrebarea... (numele persoanei).
        Aceste carti sunt concepute sa fie folosite cu ajutorul intuitiei dumneavoastra. Prin urmare, nu exista un fel corect sau incorect de a desfasura cartile. Puteti alege oricâte carti simtiti ca sunt necesare pentru fiecare citire. Va reamintesc ca nu puteti face o greseala. Cele mai multe citiri au nevoie de una pâna la cel mult douasprezece carti.
        Daca preferati sa folositi anumite aranjamente ale cartilorîn timpul citirii,în carticica de instructiuni veti gasi câteva cai de a desfasura cartile cuîngeri,în functie deîntrebarile formulate.

Moduri de aranjare a cartilor oracol cuîngeri
       În timp ce amestecati setul de carti, punetiîntrebareaîn gândîngerilor sau formulati-vaîn gând subiectul preocuparii, cum ar fi„cariera”,„sanatatea”,„viata sentimentala”, de exemplu. Atunci când va simtitiîndemnati sa opriti amestecarea cartilor, luati cartile din partea de sus a setului si desfasurati-le conform metodelor de aranjare care sunt prezentateîn carticica de instructiuni. Nu va faceti griji, nu puteti gresi, nici nu puteti opri amestecarea cartilorîntr-un moment nepotrivit. Puneti maiîntâi prima carte jos, apoi pe a doua, a treia si asa mai departe, conform modelului din fiecare diagrama. Numarul de pe fiecare carte indica semnificatia cartii respective. Consultati, de asemenea, sectiunea„Semnificatiile generale ale cartilor oracol” si folositi-va intuitia pentru mai multe clarificari.
       În orice citire a cartilor sau citire cu ajutorul unui medium, mesajul dezvaluie rezultatul probabil pe baza gândurilor si circumstantelor dumneavoastra curente.Îngerii doresc sa va ajute sa obtineti cel mai bun rezultat posibil si acesta este scopul mesajelor si al calauzirii lor. Pe masura ce vaînaltati gândurile si comportamentele la nivele maiînalte, amestecati din nou cartile si veti observa cum„cartile iesite” va oglindesc schimbarile petrecute.

Cuprins

Instructiuni pentru lucrul cu cartile oracol
Mesaje de laîngerii tai
- 7 -

Semnificatiile generale ale cartilor oracol
- 17 -

Adriana
Akasha
Arhanghelul Gabriel
Arhanghelul Mihail
Arhanghelul Rafael
Arhanghelul Uriel
Arielle
Astara
Athena
Aurora
Azure
Bethany
Bridgette
Caressa (Alinare)
Celeste
Chantall
Crystal
Daniel
Desirée
Fiona
Francesca
Grace si Antoinette
Indriel
Isabella
Isaia
Leila
Maya
Merlina
Mystique
Oceana
Omega
Opal
Patience (Rabdare)
Raye
Rochelle
Rosetta
Serena
Serephina
Shanti
Sonya
Teresa
Vanessa
Yvonne
Zanna

Informatii privind posibilitatile de a comanda lucrarile de arta
- 62 -

Despre autoare
- 69 -
Numarul de pagini: 72 (carticica de instructiuni) + 44 de lamele color cu fotografii minunate ale ingerilor Traducerea din limba engleza: prof. dr. Mihai POPESCU Titlul original: Messages From Your Angels Cards Formatul in cm. (l x L): 10 x 14

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0573 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.