Mesaje de la Maestrii Ascensionati. O misiune importanta: Romania (Volumul 3)

Mesaje de la Maestrii Ascensionati. O misiune importanta: Romania (Volumul 3)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2012
Preț: 21,22 lei
24,96 lei (-14,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Dumnezeu a plantat in Gradina Sa multe flori. Aceste flori sunt stelele si planetele. Pamantul este la randul lui o floare din Marea Sa Gradina. Domnul este asa de bun, incat spre planeta noastra si-a trimis cei mai priceputi gradinari pentru a ajuta la cresterea acestei flori.

Cele sapte flori, sapte surori sunt, prieteni dragi, cele sapte stele din constelatia Pleiadelor. Locuitorii acestor stele ne ajuta pe noi, romanii, si nu numai.

Alaturi de ei se afla cei din Sirius, Antares, Altair, Lyra-Vega, Constelatia Pestilor si Orion. Au trecut multi ani pana cand aceste fiinte si-au dezvaluit identitatea.

Ei au considerat ca importante nu sunt numele lor si nici locurile de unde vin, ci faptele lor.
Ei vor sa ne invete sa devenim oameni adevarati si proprii nostri stapani.

Vrem sa va ajutam, spun entitatile de lumina, sa va reveniti si sa va aduceti aminte de adevarata voastra familie, care este universul intreg. Vietile voastre petrecute pe aceasta planeta se desele voastre reintoarceri v-au facut sa uitati de divinitatea din voi. Fie ca aceasta lucrare de mangaiere si aceste portaluri ce se deschid in lume sa va aduca multa alinare. Energiile ce se scurg prin aceste portaluri va vor aduce aminte cine sunteti voi cu adevarat...

Anul aparitiei: 2012
Nr. pagini: 302

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0983 sec