Misiune spatiala. Carte si CD
15,30 lei
17,00 lei (-10%)

Misiune spatiala. Carte si CD

Misiune spatiala. Carte si CD
-10%
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 68
Preț: 15,30 lei
17,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prescolarii din grupele mijlocie si mare sunt invitati intr-o ”Misiune spatiala”, pachet educational cuprinzand activitati de invatare integrata pentru domeniile ”Stiinte” si ”Om si societate”. Pachetul este format dintr-o revista (68 de pagini color) si un CD (soft educational).
 

    Cei doi prieteni simpatici, Aiurel si Nano, isi continua aventurile, doar ca, de data aceasta si-au propus sa exploreze spatiul cosmic. Teleportandu-se prin Sistemul Solar, ei vor descoperi lucruri interesante despre planete si vor intalni prieteni care de care mai amuzanti: Capitanul Pilturbui-Picior-Scurt le va face cunostinta cu giganticii de pe Jupiter, Gina gospodina de pe Venus ii invata cat de importanta e curatenia, robotul Dublu N de pe Neptun isi va activa nasul pentru a gasi palaria ratacita de Aiurel, iar Zizu de pe Saturn ii va pune la treaba fiindca pe santier munca nu se termina niciodata.

   Vizionand cele 35 de animatii educative si 27 de jocuri edu-distractive, copilul afla o multime de informatii despre spatiul cosmic si isi aprofundeaza cunostintele dobandite la gradinita din principalele domenii de invatare.

   Revista ce insoteste CD-ul are 68 de pagini color, pline cu activitati de invatare integrata, diferentiate pentru fiecare grupa. Multe dintre sarcinile de lucru presupun si activitati practice (decupare, lipire, indoire), foarte utile pentru formarea dexteritatii la varsta prescolara. In interiorul revistei se gaseste un joc didactic numit”Nano- Mima”, ce contine 36 de cartonase si 2 zaruri. Se poate juca pe echipe, cu familia sau cu colegii de gradinita, copilul mimand lucrurile ilustrate pe cartonase.

    La final, fiecare copil isi poate confectiona o mini-carticica cu cele mai amuzante secvente din aventurile spatiale ale celor doi prieteni.

Cuprins:

1. Mercur cel gustos

DS: Cunostinte generale - planetele; fructe; fenomene ale naturii; numarare; adunare; descompunerea numerelor

DOS: Reguli de convietuire in grup; comportamente pozitive/ negative

 
2. Venus in curatenie

DS: Cunostinte generale - planetele; raportare numar- cantitate; numarare 1-10; asocieri simple; ceasul– orele fixe

DOS: Igiena personala


3. Martienii se distreaza

DS: Cunostinte generale - planetele; compararea grupelor de obiecte (mai multe/ mai putine/ tot atatea elemente); siruri logice; pozitii spatiale (stanga/ dreapta, interior/ exterior, deasupra/ dedesubt)

DOS: Planificarea si respectarea etapelor desfasurarii unei activitati


4. Pasi uriasi pe Jupiter

DS: Cunostinte generale - planetele; meserii; sir numeric: crescator/ descrescator; caracteristici ale obiectelor: forma, marime, culoare

DOS:  Diferente individuale; diferente determinate de mediu


5. Inelele buclucase ale lui Saturn

DS: Cunostinte generale - planetele; alcatuirea grupelor de obiecte dupa criterii date; raportare numar- cantitate; forme geometrice

DOS: Emotii de baza


6. Ecologistul Uranus

DS: Cunostinte generale - planetele; numarare si exercitii de scadere cu 1-2 unitati in concentrul 0-10; categorizarea obiectelor - intrusul

DOS: Reguli de ingrijire si protectie a mediului inconjurator


7. Vijelie pe Neptun

DS: Cunostinte generale - planetele; obiecte de vestimentatie; vecinii numerelor; descompunerea numerelor

DOS: Norme de convietuire sociala– adaptarea comportamentului la cerintele mediului

Nr. de pagini: 68
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1599 sec