Norman Davies, O istorie a Europei

Norman Davies, O istorie a Europei
-20%
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 1248
Categoria: Carti diverse
Preț: 79,20 lei
99,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

De la era glaciara la Razboiul Rece si dincolo de el, de la Reykiavik la Riga, de la Arhimede la Einstein, de la Alexandru la Eltin, totul intr-o singura carte gandita de Norman Davies pentru a spune istoria Europei. Stilul narativ captivant al cartii stabileste de la bun inceput amplasamentul geografic si cronologic unde se desfasoara dramele istoriei europene.

Textul a fost conceput pe mai multe nivele diferite. Cele douasprezece capitole narative cuprind intregul trecut al Europei, din preistorie si pana in prezent. Acestea se concentreaza treptat asupra trecutului indepartat in Capitolul I, care acopera primii cinci milioane de ani, pentru ca apoi Capitolele XI si XII, care se refera al secolul XX, sa consacre cam o pagina fiecarui an.

Fiecare capitol contine o serie de "casete", care contin informatii parca luate cu un teleobiectiv si care ilustreaza teme specifice, ce au aparut de-a lungul timpului cronologic. Fiecare capitol se termina cu o imagine de ansamblu a intregului continent, luata dintr-un anumit unghi.

Rezultatul general poate fi asemanat cu un album de poze din istorie, in care imaginile panoramice se combina cu acelea detaliate si cu prim-planurile.

Nr. de pagini: 1248

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2796 sec