Notes cu ingeri si cuvinte luminoase de Felicia Tonita

Notes cu ingeri si cuvinte luminoase de Felicia Tonita
-5%
Anul publicării: 2016
Preț: 24,94 lei
26,25 lei (-4,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Era aproape de sfarsitul anului. Toata lumea se pregatea de sarbatori, cand am avut acest vis. Eram in cer, intr-un cer cu multe incaperi, pline cu ingeri ocupati. Scriau. Nu aveai pe cine sa intrebi ceva, caci toti erau absorbiti de ceea ce faceau. Parea ceva important si care implica foarte multi ingeri. Am intrat intr-o incapere si am intrebat daca pot sa ajut cu ceva. Mi s-a spus sa iau loc si sa fac ce fac ceilalti. M-am asezat ta masa si am inceput sa citesc ce scriau ingerii, ca sa stiu ce am de facut. Erau felicitari. Dumnezeu transmitea felicitari oamenilor! Erau ca niste scrisori, unele mai scurte, dar cele mai multe erau lungi, in functie de faptele oamenilor. Insa stiam ca fiecare om primea o scrisoare de felicitare. M-a surprins ca erau apreciate lucruri carora noi nu prea le dam atentie, chiar le consideram mici si neinsemnate. In aproape toate citeam cuvintele "iti multumesc ca ai avut grija de copilul Meu". Acolo sus, parea foarte firesc sa fie asa, insa cand m-am trezit si am retrait visul, lacrimi imi curgeau, ca si de fiecare data cand mi-l amintesc, caci mica inima umana e mereu coplesita de emotia unei iubiri parintesti atat de mari.
   Sunt momente in care nu ne place de noi. Atunci avem nevoie sa ne aducem aminte ca Dumnezeu ne pretuieste mult. Chiar daca gresim uneori, ne incurajeaza sa nu renuntam. Prin ingeri, oameni sau situatii, ne intinde o mana care sa ne ridice si sa mergem mai departe, sa ne implinim povestea.
   Dumnezeu sa ne ajute sa ne implinim drumul de fiecare zi! Sa ne invaluie in lumina Sa calauzitoare, iubirea Sa calda sa ne mangaie sufletele si sa le intareasca!


Anul aparitiei: 2016
Format: 15X21 cm
Nr. pagini: 166

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2629 sec