Noul Cod de procedura civila si Legea de punere in aplicare - Editia a III-a, actualizata la 26 ianuarie 2015

Noul Cod de procedura civila si Legea de punere in aplicare - Editia a III-a, actualizata la 26 ianuarie 2015
-20%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Procedura
Preț: 23,20 lei
29,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Pe langa cele doua editii de lucru (Noul Cod de procedura civila si Legea de punere in aplicare, respectiv Noul Cod de procedura civila si 12 legi uzuale), Editura Hamangiu va ofera noul Cod de procedura civila si intr-o editie de lux, pe hartie ofset, cu interiorul la doua culori, elegant si usor de citit. Cartea este tiparita intr-un format rezistent, gandit mai ales pentru uzul practicienilor, cusut si brosat, pentru a inlatura riscul desprinderii paginilor, cu coperta solida si, in acelasi timp, flexibila.

Lucrarea cuprinde noul Cod de procedura civila in forma modificata prin Legea nr. 138/2014 (versiunea anterioara a textelor modificate fiind redata in note de subsol, la nivelul fiecarui articol), precum si dispozitiile tranzitorii si de punere in aplicare din Legea nr. 76/2012 si Legea nr. 2/2013 privind degrevarea instantelor judecatoresti.

De asemenea, cartea include o tabla de materii si un index detaliat al termenilor din Codul de procedura civila, dar si studiul realizat de Profesorul Gabriel Boroi si Delia-Narcisa Theohari, judecator la Tribunalul Bucuresti, in care analizeaza, punct cu punct, scopul si principalele consecinte practice ale modificarilor aduse noului cod prin Legea nr. 138/2014.

In aceasta editie sunt redate deciziile Curtii Constitutionale prin care au fost admise exceptiile de neconstitutionalitate a dispozitiilor privind obligativitatea formularii si sustinerii cererii de recurs prin avocat (Decizia nr. 462/2014), respectiv a unor prevederi din materia stramutarii (Decizia nr. 558/2014).

Nr. de pagini : 388
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1739 sec