Noul Cod fiscal si Noul Cod de procedura fiscala 2016 - Legislatie consolidata si INDEX - 5 ianuarie 2016

Noul Cod fiscal si Noul Cod de procedura fiscala 2016 - Legislatie consolidata si INDEX - 5 ianuarie 2016
-10%
Anul publicării: 2016
Pagini: 648
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Indelung asteptatele Noul Cod fiscal (Legea nr. 227/2015, publicata in Monitorul Oficial nr. 688 din 10 septembrie 2015; cu modificarile ulterioare) si Noul Cod de procedura fiscala (Legea nr. 207/2015, publicata in Monitorul Oficial nr. 547 din 23 iulie 2015; cu modificarile ulterioare), in vigoare de la 1 ianuarie 2016, asigura o noua reglementare fiscala si de procedura fiscala, restructurand, actualizand, unificand (prin preluarea, de pilda, a unor prevederi din Normele metodologice) o buna parte din vechile reglementari in materie.

Cu toate acestea, inainte chiar de a intra in vigoare, cele doua Noi Coduri au suferit importante modificari, prezenta lucrare oferind utilizatorilor textul consolidat al acestora.

In ceea ce priveste schimbarile de substanta pe care le regasim in Noile Coduri, comparativ cu legislatia anterioara, remarcam modificari importante si prevederi noi privind:

impozitul pe profit (in mod special, impozitul pe dividende);
● microintreprinderile;
● impozitul pe venit;
● contributiile sociale;
● taxa pe valoarea adaugata;
● impozitele si taxele locale;
● nivelul dobanzii;
● penalitatile;
● contestatia impotriva actelor administrative fiscale.

Lucrarea se adreseaza, astfel, practicienilor, teoreticienilor si studentilor, economistilor, contabililor, auditorilor financiari si consultantilor fiscali, functionarilor angajati in institutii de profil, tuturor celor interesati de finante si fiscalitate, dar si publicului larg.

PRO LEGE– O colectie necesara oricarui jurist:

● reuneste intre copertele fiecarei culegeri informatii esentiale si extinse din domeniul abordat, inlesnind astfel utilizatorului activitatea de informare si de cercetare, reducand semnificativ si eficient timpul dedicat acesteia;
● prezinta pachete de acte normative consolidate, atent selectate in vederea acoperirii domeniului vizat, imbogatite cu note si referinte utile, structurate si evidentiate profesionist si menite a facilita intelegerea vointei si a intentiilor legiuitorului (prin semnalarea si/sau prin prezentarea unor corelatii ori a unor spete relevante, in unele cazuri prin oferirea unor lamuriri punctuale etc.);

● seria PREMIUM din cadrul colectiei PRO LEGE este tiparita pe hartie alba de calitate superioara, ideala pentru adnotarile necesare in activitatea didactica si practica, beneficiaza de grafica si de cromatica speciale (in vederea unui plus de evidentiere a informatiilor-cheie), incluzand totodata un vast material informativ suplimentar;

● fiecare culegere in parte constituie, practic, un instrument juridic complex, indispensabil activitatii de zi cu zi in cadrul domeniului caruia ii este dedicata si pe care il reprezinta, organizand unitar informatiile necesare unei bune cunoasteri a domeniului respectiv.

Nr. de pagini: 648
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1709 sec